Trupa Mindcage Escape va susține două concerte în septembrie

441 vizualizări

MINDCAGE ESCAPE, o formatie bucuresteana iubita si respectata cu 4 ani de activitate, va sustine doua concerte in septembrie 2016.

Cu influente de la Rush pana la Rise Against, de la Blind Guardian pana la Between The Buried And Me, de la Toto pana la Textures, am putea sa ii descriem ca o trupa de „modern progressive power metal”.

Chiar daca muzica lor include breakdown-uri si blast beats-uri, schimbari neasteptate de ritm si o complexitate de la modern progressive metal, technical death metal si mathcore, piesele lor nu sunt lipsite nici de o melodicitate „catchy” nici de chorusuri antemice, emblematice pentru genul power metal.

In momentul de fata, baietii de la Mindcage Escape pregatesc piese noi in propriul studio, alaturi de un prim videoclip promo, ce va fi lansat in curand.

Pe data de 2 Septembrie, Mindcage Escape va sustine un concert la ,,Club A” pe Strada Blanari in zona Lipscani (Sector 3), Bucuresti.

Pe langa Mindcage Escape, veti putea vedea in deschidere o alta formatia bucuresteana, PSEUDONOISE, care abordeaze un stil grunge / alternative metal, trupa compusa din patru instrumentisti si o voce feminina.

Club A isi va deschide portile pentru voi la ora 20:00 si prima formatia va urca pe scena la ora 21:30. Biletele sunt disponibile numai la intrare, la pretul de 15 lei.

mindcage escape afis

Evenimentul este organizat de catre Anglo-Saxon Booking Agency in colaborare cu Club A si DJ Bogdan Nicolescu.
Event Facebook: Mindcage Escape & Pseudonoise LIVE

Dupa un concert in orasul lor de origine, Mindcage Escape va porni spre Constanta, unde sunt invitati speciali la un eveniment anual cu caracter international si prestigios, „Ziua Chitarelor IV” care va fi tinut in Piata Ovidiu la data de 3 Septembrie.

In Constanta, pe langa Mindcage Escape vor concerta Asemic (instrumental progressive metal, Bucuresti) si Ciro Manna. Pe capul lui afisul va fie sase numele grele din lumea chitaristilor, precum Joel Hoekstra (Whitesnake), Ron Thal (ex-Guns’n’Roses), Tosin Abasi (Animals As Leaders), Frank Gambale (Chick Corea Elektric Band), Prashant Aswani (Justin Timberlake) si Daniele Gottardo (chitaristul preferat a lui Steve Vai).

sursă: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*