Trupa Monday Shadows a lansat piesa Bere Rece

Trupa Monday Shadows a lansat piesa Bere Rece

Trupa Monday Shadows a lansat piesa Bere Rece, pe 23 februarie. Materialul face parte din albumul Nopți albe al trupei hard rock/heavy metal Monday Shadows, din Cluj- Napoca.

Membrii trupei transmit următorul mesaj: „Piesa și videoclipul te vor bine dispune. După grijile de zi cu zi, sigur ai nevoie de o Bere Rece, alături de prieteni și de cei de o seama cu tine.”

 

 

În această vară, trupa Monday Shadows va porni prin țară în turneul Bere Rece, cu prezențe la mai multe festivaluri. Formația clujeană pregătește și piese noi, pe care acum le înregistrează în studio și care vor face parte din cel de al doilea album al trupei. Conform spuselor membrilor formației, noul album va fi lansat la sfârșitul anului.

Trupa Monday Shadows a fost înființată în anul 2017, având în spate aceeași dorință ca oricare altă trupă de garaj. Și anume, să cânte muzica pe care o îndrăgește. În scurt timp, în urma feedback-ului pozitiv venit din partea participanților la concerte, membrii trupei au luat lucrurile mult mai în serios. Astfel, în 2021 au reușit să lanseze primul album din carieră, intitulat Nopți albe

Lineup-ul a trecut prin mai multe stadii, ajungând astăzi la cea mai bună formulă muzicală în care s-ar putea afla. La chitară este Sandor Horvath alături de Lorant Bulgozdi…  doi împătimiți ai heavy metal-ului. Ei aduc o mare energie muzicală prin riff-urile construite, dar și multă melodie, fiind două firi foarte calde și prietenoase.

Interpretul vocal este Răzvan Bobeica, cel mai recent venit în formație. Pasionat de teatru, versurile interpretate de el sunt ușor de reținut și vorbesc despre viața reală sau imaginară. Despre nopți lungi și târzii, povești de la bar sau întâlniri cu băieții și motoarele. Mesajul versurilor este, cel mai adesea, mascat, lăsând la libera alegere a publicului să descopere adevăratul sens al lucrurilor descrise. Chitara bass este interpretată de Dan Hurgoiu. Dan este un împătimit al muzicii, un devorator al clasicului și al modernului deopotrivă. El reușește să îmbine cele două curente într-o manieră excelentă. Percuționistul trupei este Ovidiu Crișan, un etern pasionat al ritmului.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*