Monday Shadows a lansat primul videoclip oficial, pentru piesa „Nopți Albe”

Monday Shadows

Comunicat de presă

Formația clujeană Monday Shadows a venit în întâmpinarea iubitorilor de Hard Rock și Heavy Metal cu un videoclip inedit și plin de emoție pentru piesa „Nopți Albe”, cea care dă și titlul albumului realizat de formația din Cluj-Napoca.

Pentru videoclipul piesei „Nopți Albe” a formației Monday Shadows, membrii trupei au preferat să folosească filmări de la concertele pe care le-au susținut în această vară, din dorința de a transmite bucurie în această perioadă pandemică dificilă prin care trecem cu toții.

„Clipul dorește să arate ce fain am trăit această vară, concertele care au făcut parte din turneul Nopți Albe Summer Tour 2021, să sugereze ideea de apropiere prin muzică, după atât de multă vreme în care am fost nevoiți să păstrăm distanță unul față de celălalt. Am ajuns în fața publicului, am rezonat împreună, ne-am încărcat de energie și de emoții pozitive”, au transmis membrii formației Monday Shadows.

Muzica și versurile au fost realizate de membrii formației, iar videoclipul poate fi urmărit mai jos.

Video edit: Liveset Media (Sebastian Damian/Garnoo & Anna Vixie)

Întregistrări și mastering la A. P. Road Studio & Liveset Recording Studio.

Monday Shadows este o formație de Hard Rock/Heavy Metal din Cluj, Transilvania, care a fost fondată în anul 2017.

Trupa a fost înființată în anul 2017 având în spate aceeași dorință ca oricare altă „trupă de garaj”, și anume să cânte muzica pe care o îndrăgește. Membrii trupei au luat lucrurile mult mai în serios, în anul 2021 reușind să lanseze primul album din carieră, Nopți Albe.

„Genul abordat este hard rock/heavy metal, în stilul caracteristic unei umbre pe care o are o zi de luni, de început de săptămână, cumva sobru după weekend (pentru că s-a sfârșit distracția), dar în același timp fresh pentru că fiecare zi și fiecare săptămână reprezintă șansa unui nou început”, au explicat membrii formației clujene.

Membrii formației sunt: Sandor Horvath (chitară), Lorant Bulgozdi (chitară), Răzvan Bobeica (voce), Dan Hurgoiu (bass) și Ovidiu Crișan (tobe).

Puteți să urmăriți formația Monday Shadows pe paginile de Facebook și Instagram.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*