„Unshipped Packages”, splitul formațiilor The Bipolar Disorder Project și Karmic Thread, disponibil online

Sursa: Comunicat de presă

La doar 6 luni după lansarea albumului său de debut, AnnaThe Bipolar Disorder Project, proiectul solo al lui Robert Cotoros din Hteththemeth, se întoarce în forță cu un nou material discografic, Unshipped Packages, un split album realizat alături de Karmic Thread, proiectul solo al lui Vlad Enescu din cunoscutele formații Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut și Axial Lead, proiect ce s-a întors în lumea muzicii, după o pauză de 3 ani.

Unshipped Packages și-a început povestea dintr-o simplă dorință a băieților de a reface o piesă marca Karmic Thread, Cancer Of The Earth, această idee evoluând până în punctul apariției acestui album colaborativ, lansat pe 16 octombrie. Spre deosebire de materialele lor separate din trecut, cu concepte clare și bine cristalizate, Unshipped Packages este un album mai relaxat, cu un accent mai puternic pe muzică, dar, totuși, abordând o tematică comună, prin cele 7 păcate și 7 virtuți, ce sunt explorate în detaliu în fiecare piesă. Tematica albumului a fost inspirată de artwork-ul lui Radu Damian, cunoscut pentru artwork-urile sale realizate pentru Bucium și Goodbye To Gravity, creionând un peisaj inspirat de Bosch, dar îmbrăcat în stilul său personal, ilustrând cele 7 păcate și cele 7 virtuți ca regi și bufoni interacționând haotic într-un regat distopic. Unshipped Packages este un album experimental, punând în valoare rădăcinile lor din muzica progressive, dar introducând elemente noi, precum pasaje electro, synthwave, folk, jazz fusion și chiar și trap. Fiind un album atât de divers, cu siguranță fanii unor trupe precum Leprous, Porcupine Tree, Between The Buried And Me și Periphery, dar și fanii Depeche Mode, Snarky Puppy sau chiar și ascultătorii Abba, vor găsi câte ceva să le placă din colecția aceasta inedită de piese.

Ca și în dățile trecute, Unshipped Packages a fost lansat independent și se poate achiziționa GRATIS de pe Bandcamp, cu opțiunea de a dona pentru cei care sunt doritori. Albumul va fi disponibil în curând și pe Youtube, iTunes, Spotify, Deezer, Amazon, Google Play, Tidal, Apple Music și multe alte platforme online de streaming.

Album link: https://karmicthread.bandcamp.com/album/unshipped-packages

Puteți să urmăriți activitatea Karmic Thread aici:

https://karmicthread.bandcamp.com

https://www.youtube.com/channel/UCEEh451_hCYl_RXH4ddYPIQ

https://www.facebook.com/evprojectofficial/

 

Puteți să urmăriți activitatea The Bipolar Disorder Project aici:

https://thebipolardisorderproject.bandcamp.com/

https://www.youtube.com/user/thebipolardisorderpr

https://www.facebook.com/TheBipolarDisorderProject


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*