Upcycling & Singing Colors: bicicelete, workshopuri si concerte!

Vino joi, 2 iulie 2015, dupa orele 19:00, la Gradina cu Filme din Piata Alexandru Lahovari nr.7, sa faci cunostinta cu geanta de bicicleta perfecta, confectionata din bannere publicitare dupa o schita de produs castigatoare.

Te asteptam cu workshop-uri de Reciclare Creativa, concert We Singing Colors si muulte surprize!

La inceputul lunii mai, remesh a lansat un concurs de design pentru o geanta de bicicleta, iar dupa lungi deliberari juriul a anuntat castigatorul: Ghennadii Tautul, student la arhitectura si ciclist fara frontiere. Schita lui Ghennadii  se va transforma in produs realizat din bannere publicitare reciclate, in atelierul remesh.

remesh este brandul nascut din initiativa Ateliere Fara Frontiere de a crea noi oportunitati de angajare pentru persoanele aflate in dificultate, prin reciclarea bannerelor publicitare. Produsele remesh spun povestea unor oameni care, intr-un atelier de insertie socio-profesionala, reusesc sa recicleze tone de materiale publicitare si sa le transforme intr-o gama de genti si accesorii unice de moda etica: truse, mape de conferinte, portofele, sacose de cumparaturi, genti de laptop si obiecte deco – puf, perdele, sorturi de gradinarit etc. Catalogul se poate ‘rasfoi’ online, aici.

Cine sunt remesh, pe muzica celor de la We Singing Colors:

We Singing Colors este trupa indie-pop cunoscuta si iubita pentru single-uri precum „Good Days, Bad Days”, „Cantec de seara”, „Far, far, far” sau  „Say you’re mine”.

Recunoscuti pentru prestatii spontane in locuri neconventionale – parcuri, acoperisuri, strazi, taxi-uri, We Singing Colors au pregatit pentru evenimentul remesh un experiment muzical ce imbina instrumentele acustice cu vibratii electronice si povesti originale.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*