Dust In Mind (FR) și Arsea (IT) vor cânta în deschiderea concertului Pain (22 aprilie)

Mai sunt mai puțin de două luni până când suedezii de la PAIN vor sosi în România pentru un concert de promovare a noului album „Coming Home”, în data de 22 aprilie în club Quantic din București.

În deschiderea acestora, două alte trupe vor urca pe scena din Quantic, și anume DUST IN MIND (Franța) și ARSEA (Italia).

Afis Pain oficial

Formată în 2013, DUST IN MIND este o trupă de nu-industrial metal originală din Strasbourg, Franța, care a cântat de-a lungul timpului pe scenă alături de nume cunoscute precum MACHINE HEAD, EVERGREY, SAMAEL.

După albumul de debut „Never Look Back” din 2015 care a avut o recunoaștere inedită în presa internațională, Dust In Mind vine în atenția fanilor anul acesta cu un nou album, „Oblivion”, care va fi lansat pe 7 aprilie 2017 și va putea fi ascultat live pe 22 aprilie în Quantic!

Formația ARSEA, adeptă a sonorităților Heavy/Power/Prog Metal, s-a format în 2006, iar la scurt timp, în 2008, a fost aleasă (dintr-un totat de 300 de formații) să reprezinte Italia la celebrul festival MetalCamp care a avut loc la Tolmin, Slovenia.

Experiența scenica și-au căpătat-o în concerte alături de trupe precum Brutal Truth sau alături de Manowar, Kamelot, Virgin Steele, Arch Enemy, participând alături de ele la faimosul festival Magic Circle Festival, un festival organizat de Manowar.

În 2013 italienii revin în Slovania pentru a participa la Metaldays, și împart scena principală cu suedezii de la În Flames, Overkill, Ensiferum, Soilwork și multe altele .

În 2015 Arsea lansează primul material discografic intitulat „A New Dawn”, lansat prin Revalve Records și încep o serie de concerte pentru promovarea acestuia.

Mai mult, Arsea a fost prezentă la Maximum Rock Festival în 2016, plecând de la festival cu noi fani dornici să le asculte muzica în continuare.

Biletele  se pot achiziționa exclusiv pe www.ambilet.ro la prețul de 65 de lei, iar în ziua concertului, acestea vor avea prețul de 75 lei.

Event: https://www.facebook.com/events/239415546518375/


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*