Urmareste integral documentarul Diamonds Are Forever

194 vizualizări

DIAMONDS ARE FOREVER a lansat documentarul intitulat „Bridges Are Born”. Acesta poate fi vizionat mai jos.

“Bridges Are Born” este un DVD al trupei ce contine doua discuri: un concert filmat si inregistrat live al trupei si un alt disc cu un material biografic, respectiv acest documentar, ce se vrea a fi un jurnal al primului lor an de activitate. De asemenea, ca si bonus, DVD-ul contine toate videoclipurile trupei pana la momentul lansarii sale.

Interviuri, filmari, atat pe scena cat si in afara ei cu baietii sau oameni care au avut un moment de tangenta in proiectele desfasurate in acel an; relatari sau pareri proprii ale baietilor despre ce fac ei; le puteti vedea cu aceasta ocazie. “Bridges Are Born” este primul material video al unei trupe din Romania care a rulat in acest an pe marele ecran. Aceasta se intampla in luna Februarie 2013 in Cluj-Napoca, orasul lor de resedinta, dar poate si alte orase din tara vor prelua exemplul.

Pentru colectionari, DVD-ul inca se mai poate achizitiona, desi un numar limitat au fost produse, dar pentru aceasta trebuie sa contactati trupa pe adresa lor oficiala: contact@diamondsareforeverband.com


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*