Urmareste noul videoclip Arch Enemy

470 vizualizări

Formatia ARCH ENEMY a lansat primul videoclip din seria de 4 care promoveaza noua formula a grupului, cu Alissa White-Gluz la voce.

Aceasta a inlocuit-o pe veterana Angela Gossow, care era la carma grupului de aproximativ 13 ani. Pentru Angela, Alissa este inlocuitoarea perfecta, daca este sa ne luam dupa comunicatul oficial oferit de artista, in care aceasta o elogiaza pe buna ei prietena, fosta vocalista The Agonist.

„Inmanez ‘torta’ super talentatei Alissa White-Gluz, pe care o cunosc in calitate de prietena draga si care este de mult timp o vocalista superba. Intotdeauna am crezut ca merita sa aiba sansa sa straluceasca si iata ca a sosit acel moment, exact cum am avut si eu parte de el in 2001 (…). Abia astept urmatoarea decada de nebunie Arch Enemy”, a spus Angela.

Piesa care beneficiaza de videoclip este „War Eternal” si face parte de pe viitoarea lansare discografica a grupului, intitulata „War Eternal”.

Arch Enemy ajunge la Bucuresti pe data de 23 mai 2014, cand publicul roman va avea ocazia sa faca, in premiera mondiala, cunostinta cu noua formula a grupului si cu frumoasa Alissa care promite sa fie o inlocuitoare de seama a Angelei.

Mai multe informatii despre concert AICI.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*