The Agonist, despre noua solista si viitorul trupei (video)

315 vizualizări

Formatia THE AGONIST a facut un pas  spre fanii ei rosi de indoiala in legatura cu abilitatile noii soliste vocale, Vicky Psarakis, care i-a luat locul Alissei White-Gluz (in prezent Arch Enemy).

Muzicienii au postat un videoclip de prezentare a lui Vicky, in care vorbesc si despre cat de grea este aceasta perioada de tranzitie pentru ei si cat de dificil le este sa le raspunda fanilor atunci cand acestia ii inteaba cand vor canta in orasul lor.

Videoclipul poate fi urmarit mai jos. Judecand dupa atitudinea pozitiva a artistilor si dupa dorinta sincera a lui Vicky de a realiza ceva maret, putem spune ca grupul pare sa aiba un viitor frumos in fata.

Voi ce parere aveti?

Intre timp, va invitam la concertul ARCH ENEMY de la Bucuresti, de pe data de 23 mai 2014, din Turbohalle, pentru a o vedea live, in premiera, pe Alissa White Gluz in rolul de solista a celebrei formatii suedeze.

Alissa reprezinta o gura de aer proaspat pentru Arch Enemy si va contribui cu siguranta la succesul noului disc, „War Eternal”, care apare in luna iunie a acestui an, precum si la reusita generala a grupului, care va beneficia de pe urma „sangelui proaspat” al Alissei.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*