Cand partenera isi baga coada: femei care au fost la un pas sa desparta formatii

Femeile joaca foarte multe roluri in muzica rock. Ele sunt fie artiste, fie groupies, fie iubite/sotii ale muzicienilor.

Cele care ajung sa aiba relatii de lunga durata cu artistii au o influenta majora asupra lor – buna sau rea. 

Astazi ne vom ocupa de influentele nefaste care duc, deseori, chiar la despartiri de de trupe!

Vom lista cateva cazuri de destramari/pauze/certuri de formatii cauzate de codita sireata bagata de partenera de viata a unuia dintre muzicieni.

Yoko Ono

yoko-ono

Cea mai celebra si poate pe nedrept blamata partenera de viata a unui rocker, cunoscuta drept artizana despartirii Beatlesilor. Sotia lui John Lennon l-ar fi convins pe acesta ca el este mult mai bun decat fenomenul Beatles si ca trebuie sa aiba o cariera solo.

Anita Lane

Anita Lane

A fost iubita tradatoare a sensibilului Nick Cave si si-a facut de cap cu colegul de formatie al acestuia, Rowland Howard, barfele spun, chiar in fata lui Nick. The Birthday Party, trupa in care activau cei doi muzicieni a fost sortita esecului din acel moment.

Stevie Nicks

StevieNicks

Stevie a fost implicata intr-o relatie cu colegul sau de trupa, Lindsey Buckingham, care a exasperat-o. Cazul Fleetwood Mac este o exceptie de la „regula” „EA este mereu vinovata” prin faptul ca Lindsey a avut un mare aport la situatia creata. Oricum ar fi, dupa destramarea relatiei dintre Stevie si Lindsay, Fleetwood Mac s-a dus pe apa sambetei.

Meggan Lambesis

meggan-lambesis

Sotia solistului Tim Lambesis de la As I Lay Dying l-a bagat la zdup pe artist dupa ce un detectiv i-a inscenat acestuia acuzatia de tentativa de omor. Lambesis asteapta cuminte procesul si doreste sa isi dovedeasca nevinovatia. Intre timp, As I Lay Dying au oprit orice activitate si o duc greu departe de lumina reflectoarelor.

Jonna Nygren

Jonna Nygren

Fosta logodnica a solistului de la HIM l-a adus pe muzician in pragul colapsului. Zvonurile spun ca acesta era agresiva fizic cu Valo si ca il teroriza cu crizele ei de gelozie cand artistul era plecat in turneu. Valo a fost atat de afectat de aceasta relatie incat s-a internat la rehab pentru a se opri din baut, ceea ce a facut ca formatia sa ia o pauza.

Sharon Osbourne

Sharon Osbourne 3-1417302

Este una dintre cele mai controversate figuri feminine din showbiz si, de curand, a fost acuzata ca este de vina pentru esecul proiectului reuniunii formatiei Black Sabbath. Se pare ca din cauza cerintelor ei contractuale, Bill Ward nu a mai vrut sa aiba nimic de-a face cu BS.

Dorothea Hurley

DorotheaHurley

Cand formatia Bon Jovi a luat avant, Jon, solistul acesteia, a gustat din cupa placerii putin cam mult, uitand ca acasa il asteapta o partenera fidela. Se pare ca Dorothea i-a pus clar problema lui Jon: fie isi face ordine in viata si continua cu trupa, fie renunta la formatie si se inscrie intr-un program de rehab. Jon a percutat imediat si si-a „curatat” viata de vicii.

Courtney Love

CourtneyLove

Courtney nu era preferata restul membrilor formatiei Nirvana pentru ca era bagacioasa iar Kurt avea tendinta sa asculte prea mult de ea. Dave Grohl a mai avut certuri cu Cobain din cauza lui Love.

Mai stiti astfel de exemple?


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*