Vicky Psarakis (The Agonist): „Cred că Alissa încearcă să omoare trupa asta”

446 vizualizări

Alissa White-Gluz, actuala vocalistă Arch Enemy, a părăsit The Agonist în 2014, de atunci Vicky Psarakis înlocuind-o. Într-o discuție despre viitorul album cu Rock Confidential, Vicky a fost întrebată de ce a durat atât de mult să programeze lansarea – „Orphans” se va lansa pe 20 septembrie via Rodeostar Records.

Chestia e că n-aveam o casă de discuri pe atunci, a spus Vicky. Asta a fost din alte motive care n-au legătură cu muzica. S-au întâmplat multe lucruri în care nu m-am băgat și nici nu vreau să mă bag.  Sunt aici ca să scriu și să cânt. Unii oameni n-au vrut ca noi sa lansăm acest album și chiar am încercat și încercat și era să alegem să-l lansăm pe cont propriu, ceea ce n-ar fi fost o mișcare prea deșteaptă pentru business. După vreo șase luni deja eram frustrați și stăteam cu albumul ăsta care-i foarte bun și nu puteam face nimic cu el. Până la urmă am fost contactați de Napalm Records și au propus să-l lansăm prin Rodeostar, o subdivizie a lor. Avem aceeași echipă de marketing și social media, deci am zis „Ok, hai s-o facem.”

Până la urmă Vicky a fost foarte clară în legătură cu cine n-ar fi vrut ca albumul să fie lansat. Cred că e ok să fiu deschisă în legătură cu asta. Nu sunt genul care să înceapă drame, dar cred că oricine e atent a observat cam care e problema. E destul de evident că persoana care încearcă să ne țină pe loc e Alissa (White-Gluz). La început o făcea prin diferite interviuri când spunea chestii nasoale despre membrii formației. E destul de ciudat pentru mine pentru că n-am întâlnit-o niciodată și e aiurea să vorbesc despre asta. Nu se știe cât de departe ar merge ca să ne tragă înapoi. Clar știu despre niște chestii pe care le-a făcut, dar altele sunt doar speculații. N-am vrut să spun asta, dar cred că ea încearcă să omoare trupa asta încă de când a fost dată afară.

Alissa e co-fondatoarea The Agonist – 2004 – iar în 2014 a fost aleasă ca vocalistă în Arch Enemy în locul Angelei Gossow, astfel alegând să părăsească The Agonist. Deși membrii formației au susținut că totul s-a încheiat ok și i-au urat succes în viitor, Alissa a spus ulterior că ceea ce-au făcut ei nu e demn de respect și speră să nu-i mai vadă niciodată în fața ochilor.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*