Cradle of Filth va remixa și remasteriza albumul „Cruelty And The Beast”

La 21 de ani de la lansare, formația Cradle of Filth a decis să remixeze și să remasterizeze albumul „Cruelty And The Beast”, lansat în 1998 – știm că matematica e grea. Albumul va beneficia de tot setul de „haine noi”, de la o nouă copertă de album la o nouă ediție de viniluri roșii transparente, plus „notițe” exclusive din partea vocalistului Dani Filth și a lui Dayal Patterson. Un al bonus este și un cover pentru „Hallowed Be Thy Name”. Da, Iron Maiden.

Lansat pe 5 mai, cam în preajma perioadei când am fost arestați în Vatican, „Cruelty And The Beast” a fost un an de scris intens și muncă dureroasă plină de dragoste în mijlocul popularității crescânde, spune Dani Filth. Conceptul albumului, care vorbește despre contesa Elizabeth Bathory cu sânge maghiar – corect din punct de vedere atât istoric cât și fictiv -, avea să devină o obsesie periculoasă de-a mea și una care a văzut multe dintre primele raze ale soarelui de dimineață care mă prindea încă scriind versurile. Voiam neapărat să fie demne de legenda ei.

„Cruelty And The Beast” rămâne un album fenomen, foarte important pentru istoria trupei, de care sunt mândru, la fel cum sunt și de versiunea remasterizată, 21 de ani mai târziu. Sper că ascultătorii – stând undeva lângă un foc cu o pipă în mână probabil – se va bucura de acest clasic Cradle readus la viață pentru vremurile de azi.

Noua versiune „Cruelty And The Beast” se va putea asculta pe 1 noiembrie.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*