Urmărește un video-interviu cu formația Olly Of Queens

Olly Of Queens
154 vizualizări

Olly of Queens este o prezență unică pe scena rock autohtonă, remarcându-se atât prin componența aproape exclusiv feminină, cât și prin melanjul original de genuri abordate: rock’n’roll, funk și pop-rock.

Rezultatul? Un sound alternativ cu elemente vintage, care îi va face pe ascultători să vrea mai mult!

Am stat la povești cu Olivia, Florina și Robert și am aflat foarte mult „inside info”. Am discutat despre chimia din interiorul grupului, despre decizia de a face muzică în România după o carieră prolifică în străinătate, dar și despre planurile de viitor Olly Of Queens. Urmărește și tu interviul aici:


Componență Olly of Queens:

Olivia Paun – voce, chitară, flaut, pian
Robert Enache – chitară electrică, voce
Alexandra Pop – chitară bas, voce
Florina Popescu (”Fritz”) – tobe

În data de 19 noiembrie, trupa a lansat videoclipul piesei „19 November”. Melodia este un imn tomnatic de dragoste, dedicat persoanei iubite, dar și lucrurilor care ne fac fericiți și ne țin de cald în zilele reci, printre care și muzica.

Clipul surprinde perfect aceste sentimente prin decorul romantic de noiembrie. De regie s-a ocupat Andu Miron, iar filmările s-au desfășurat într-o locație din județul Argeș, care le-a pus artiștilor la dispoziție un peisaj superb.

„Pentru noi, piesa aceasta reprezinta tot ceea ce este mai frumos la toamnă: căldura din sufletele noastre, care crește pe măsură ce zilele se răcesc, muzica rock care ne răsună în inimi, în timp ce frunzele cad, dragostea de viață pusă pe note.  Am vrut să creăm un videoclip care să exprime toate aceste sentimente pe care le evocă melodia și, datorită talentului lui Andu Miron, am reușit să îl realizăm!”, au declarat muzicienele pentru Maximum Rock România.

Olly of Queens există în line-up-ul actual din 2017, dar din 2005 până în 2015, Olivia Păun, Florina „Fritz” Popescu și Alexandra Pop au activat într-o formulă precedentă, numită Olly de Quartz. Artistele au locuit o perioadă în Amsterdam, Olanda, și au concertat în toată Europa, câștigând foarte multă experiență.

Pe lângă „19 November”, fanii pot să urmărească și videoclipul single-ului „Funkedelik”, lansat recent.

Așteptăm cu nerăbdare noul album despre care trupa a vorbit în interviul video de mai sus, oferit în exclusivitate pentru Maximum Rock Magazin.

Social media Olly of Queens:

Facebook 
Instagram 
Youtube


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*