Urmărește un video-interviu cu trupa Rapax

Rapax

Single-ul „Demise” al formației Rapax nu a lăsat pe nimeni indiferent și a avut parte de o recepție excepțională din partea melomanilor și a presei.

Nici nu e de mirare! De la componență și până la genul abordat, Rapax este un fenomen aparte. Alexandra, Vlad, Tudor și Andrei sunt liceeni, dar vârsta fragedă nu le stă în cale atunci când vine vorba despre metal.

Cei patru abordează cu seriozitate și cu profesionalism muzica și dau dovadă de o maturitate artistică ieșită din comun.

Maximum Rock Magazin a stat de vorbă cu membrii trupei și a aflat câteva lucruri inedite, de pildă povestea întemeierii Rapax și ce planuri de viitor are grupul.

Cu o elocvență admirabilă, adolescenții și-au exprimat ambițiile și idealurile, și ne-au luat cu ei într-o aventură metal pe cinste.

Am făcut o incursiune în mințile celor mai tineri exponenți ai scenei și am găsit acolo motive serioase pentru a crede în viitorul acesteia!

Nu au lipsit nici momentele hazlii, mai ales atunci când artiștii au fost întrebați de ce au ales să cânte metal și ce trupe i-au inspirat.

Aflați mai multe din interviul MRM, pe care puteți să-l vizionați mai jos sau pe canalul oficial de Youtube al revistei.

Componență:

Alexandra Hrincescu – voce
Vlad Prisacariu – chitară
Tudor Păun – bass
Andrei Bostan – tobe

Rapax Official Website

Rapax pe Facebook

Rapax pe Youtube

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*