Vinnie Paul (Pantera, Hellyeah) a decedat

Vincent Paul Abbott, fostul baterist al trupei Pantera și membru Hellyeah, a decedat sâmbătă, 23 iunie 2018, la vârsta de 54 de ani.

Anunțul a fost publicat pe pagina de Facebook a fostei trupe Pantera: „Vincent Paul Abbott aka Vinnie Paul a decedat. Paul a fost cunoscut pentru munca sa pentru trupele Pantera și Hellyeah. Alte detalii nu vor fi dezvăluite deocamdată. Familia sa vă roagă la respectarea intimității”.

Vinnie Paul a fost fratele lui „Dimebag” Darell Abbott, cu care a înființat formațiile Pantera și Damageplan. În data de 8 decembrie 2004 el se afla pe scenă cu Dimebag, atunci când a fost împușcat de Nathan Gale. Chitaristul avea 38 de ani.

Până la moartea sa, Vinnie și Phil Anselmo, solistul Pantera, nu și-au mai vorbit unul altuia, deoarece Vinnie l-a considerat indirect pe Anselmo ca fiind unul dintre motivele pentru care Dimebag a fost ucis.

În ultimul deceniu, Vinnie s-a axat pe munca cu formația Hellyeah, cu care a lansat cinci materiale discografice, ultimul dintre ele fiind „Unden!able” din 2016.

Au început să apară și primele mesaje de condoleanțe:


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*