Wayne Static, frontmanul STATIC-X, a decedat in urma unei supradoze

867 vizualizări

Wayne Static a decedat ieri, 1 noiembrie, la varsta de 48 de ani in urma unei supradoze. Moartea acestuia a fost confirmata de catre PRul artistului de la FiXT Publicity.

Nu exista deocamdata detalii despre aceasta intamplare nefericita, insa apropiatii lui Wayne au declarat ca acesta a incetat din viata in urma unei supradoze cauzate de droguri.

Reactiile din partea colegilor de breasla nu au intarziat sa apara. Iata cateva dintre multele mesaje adresate catre regretatul artist:

Jacoby Shaddix (PAPA ROACH): „Odihneste-te in pace, Wayne… ce veste trista. Prea multi muzicieni mor din cauza supradozelor. Vorbesc serios, dependenta de droguri este o problema reala si poate distruge pe oricine. Nimeni nu este invincibil. Ma bucur ca duc o viata curata acum. Numarul de prieteni pe care l-am pierdut din cauza drogurilor este alarmant. Daca te confrunti cu o dependenta, ar trebui sa ceri ajutor, pana nu e prea tarziu. Stiu ca drogurile si petrecerile sunt parte a stilului de viata rock’n’roll, dar la naiba, cati mai trebuie sa moara??? Da-l naibii de stil de viata, vreau sa am o viata!!! Ne vedem dincolo, Wayne…”

Corey Taylor (SLIPKNOT, STONE SOUR): „Sunt complet devastat de aceasta veste. Wayne a fost un om bun si un prieten bun. Gandurile mele se indreapta catre familia si prietenii lui.”

Jonathan Davis (KORN): „Odihneste-te in pace, Wayne. Nu am cuvinte in momentul de fata. Pierd mult prea multi prieteni. Sper sa te revad dincolo, frate.”

David Ellefson (MEGADETH): „Asta e o veste extrem de oribila. Am atatea amintiri frumoase din turneele noastre de-a lungul anilor. Wayne a fost un adevarat inovator, un original in muzica metal. Condoleantele mele trupei Static-X si familiei.”

David Draiman (DISTURBED): „Lareverdere vechi prieten.”

Nascut Wayne Richard Wells, artistul a fondat trupa de industrial metal Static-X in anul 1994 dupa ce fosta lui trupa, Deep Blue Ocean, s-a destramat. Cariera Static-X s-a intins pana in anul 2010, moment in care trupa s-a despartit, urmand ca aceasta sa se reformeze in anul 2012. Ruptura finala s-a produs in 2013. Static-X au lansat 6 albume, printre care cel mai de succes a fost debutul „Wisconsin Death Trip” din 1999.

In anul 2011, Wayne Static si-a lansat primul album solo, „Pighammer”. Mai apoi, a pornit in turneu sub numele de Static-X, impreuna cu trupa din proiectul solo. Totusi, acesta a trebuit sa renunte la turneul avut impreuna cu Emmure si Ill Nino din cazua unor probleme de sanatate nespecificate. Artistul ar fi trebuit sa plece in turneu alaturi de Powerman 5000 si Drowning Pool in lunile urmatoare.

Condoleante familiei si fanilor.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*