A murit Chi Cheng, basistul formatiei Deftones

335 vizualizări

Blabbermouth si Consequences of Sound informeaza ca Chi Cheng, basistul formatiei DEFTONES, a decedat. Artistul, care era foarte bolnav din cauza accidentului de masina suferit in 2008, a suferit un stop cardiac si nu a mai putut fi resuscitat.

El avea doar 42 de ani. 

Chi era in coma de 4 ani, dar, din cand in cand, se mai trezea si reusea sa stabileasca putin contact cu membrii familiei sale. Muzicianul a facut numeroase infectii in ultima vreme, iar organismul sau nu a mai facut fata.

Basistul a fost externat de curand iar familia avea grija de el acasa. Potrivit spuselor mamei sale, care a emis un comunicat de presa, inima lui pur si simplu a cedat.

Draga noastra familie,

Acesta este cel mai greu lucru pe care trebuie sa vi-l scriu. Dragostea si inima si devotamentul vostru pentru Chi au fost neconditionate si uimitoare. Stiu ca o sa vi-l amintiti mereu ca pe un urias al scenei, care a tinut foarte mult la fiecare dintre voi. A fost dus la urgenta la ora 3 dimineata pentru ca inima lui s-a oprit brusc. A plecat de pe lumea asta cu mine cantandu-i in ureche melodiile pe care le iubea. A luptat enorm! Voi ati fost langa el si i-ati trimis iubirea voastra zilnic. A stiut ca a fost foarte iubit si ca nu a fost niciodata singur. Voi scrie mai multe mai tarziu. Am sa actualizez site-ul www.oneloveforchi.com, asa ca orice alte informatii auzite ar putea fi false. Daca aveti povesti sau mesaje pe care vreti sa le impartasiti cu noi, trimiteti-le pe Onelove.com. Va rog sa va rugati pentru Mae, Ming si, in special pentru Gabriel, fiul lui Chi. Este atat de greu sa dai drumul! Cu multa dragoste si respect, Mama J si Chi

Chino Moreno, vocalistul trupei Deftones, a declarat de nenumarate ori ca atat formatia cat si fanii vor face orice pentru vindecarea lui Chi.

Speranta noastra este ca intr-o buna zi va reusi sa duca o viata normala”, a marturisit muzicianul cu ocazia unuia din numeroasele concerte caritabile organizate pentru basist.

Cu mare tristete va aducem aceasta veste. Dupa cum am mai spus, 2013 pare sa fie un an foarte prost pentru rock.

Condoleante familiei si fanilor. 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*