A Vision Of Mercury – un regal de hituri Queen

Spectacolul “A Vision Of Mercury” va inseamna un regal de hituri Queen, prezentate live de cel mai bine cotat artist tribut Freddy Mercury. Protagonistul showului, Joseph Lee spune: “va fi o searaexplozivă, asemenea artistului care a dat viata unor melodii simbol precum: “We Are The Champions”, “Somebody To Love”, sau “A Kind Of Magic.” Acestea, dar si multe alte piese cunoscute, vor răsuna pe 26 octombrie pe scena din Hard Rock Cafe.

Cu peste un deceniu de experientă, Joseph Lee Jackson, este apreciat drept unul din cei mai autentici artisti tribut Freddie Mercury din lume. El aduce in fata publicului un show dinamic, din care razbate carisma inconfundabilaa unuia dintre cei  mai spectaculosi solisti din istoria rockului.

Joseph Lee este apreciat chiar si de către familia lui Freddie Mercury, care l-a invitat saperformeze si in cadrul ceremoniei de dezvelire a primului monument ce onoreazamemoria acestuia, din Marea Britanie. La eveniment a fost prezent si chitaristului Brian May.

Pentru A Vision Of Mercury sunt in vanzare doua categorii de bilete:

Categoria VIP – 90 lei (intalnire si pozacu artistul, afisul evenimentului cu autograf, loc la masa)
Categoria I – 60 lei – loc la masă

Rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe, pentru fiecare cumparator de bilet.

Biletele pentru show-ul A Vision of Freddie Mercury sunt disponibile in toatareteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângaMcDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si in Hard Rock Cafe. Cei ce doresc sacomande online, o pot face de pe http://www.biletoo.ro , http://www.myticket.ro .

Pentru mai multe informatii vizitati: http://www.kompasevents.ro

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*