Adrenaline Mob a aflat de pe Internet ca nu mai are basist

245 vizualizări

John Moyer, basistul formatiei ADRENALINE MOB, le-a facut o surpriza neplacuta colegilor de trupa.

Acesta a postat pe Facebook anuntul ca nu va lua parte la turneul Adrenaline Mob, inainte sa le spuna personal celor implicati despre ce este vorba.

„Le multumesc tuturor fanilor Adrenaline Mob pentru sprijin. Din pacate, nu voi pleca in turneu cu formatia urmatoarea tura. Toate cele bune lui Mike Orlando, Russell Allen si Aj Pero. Sa aveti un drum grozav, baieti!” a postat Moyer pe Twitter.

Formatia nu avea habar de intentiile lui Moyer de a nu lua parte la urmatorul turneu, asa ca a oferit prompt un raspuns.

„Noi, cei de la Adrenaline Mob, suntem socati de anuntul lui John Moyer, facut pe Twitter, cum ca nu va lua parte la turneul nostru din septembrie. Stiam ca are alte angajamente care l-ar putea impedica sa plece cu noi la drum, dar speram, totusi, sa-l avem alaturi de noi. In mod clar, se intampla si altceva colo. Ii uram tot binele din lume si ne va fi dor de el. Adrenaline Mob va sustine toate concertele. Vom anunta noul basist cand il gasim. Fiti pe faza”, a scris formatia.

Ulterior, John Moyer a profitat de dreptul la replica si a postat urmatorul mesaj:

„Buna oameni dragi. Simt nevoia sa lamuresc putin lucrurile. Adrenaline Mob stia deja de saptamani bune ca nu voi canta cu ei in acest turneu. I-am rugat sa emita un comunicat de presa dar au spus ca nu este nevoie. Au spus ca daca voiam sa postez informatia la mine pe pagina, atunci acest lucru este ok. Conversatia a avut loc acum peste o saptamana. Sunt confuz cu privire la ce ar fi putut declansa socul avut la aparitia mesajului meu. Cred ca managementul trupei si formatia in sine nu au comunicat cu privire la aceasta situatie (…)”, a explicat Moyer.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*