John Moyer lanseaza linia vestimentara Dread

Basistul Disturbed si Adrenaline Mob John Moyer isi extinde brandul prin lansarea propriei linii vestimentare. Fanii vor putea vedea si simti noile articole ale lui Moyer la Heart of Texas Rockfest in Austin pe 14 martie.
 
Linia Dread a fost inspirata de stilul „metalul intalneste cowboy-ul”, John facand echipa cu Biohazard Apparel pentru crearea acesteia. Linia va include tricouri si hanorace precum si unele elemente unice ca husele de smartphone.
 
„Ce modalitate mai buna de a sarbatori lansarea acestei noi afaceri aici, in orasul meu natal din Austin in timpul uneia dintre cele mai importante saptamani din punct de vedere muzical! Si nu imi pot inchipui o locatie mai buna decat scena de la Adam Brewer’s Rockfest.” a spus Moyer.
 
Brewer a adaugat, „Traind in Austin, il stiu pe John de foarte mult timp si sunt incantat ca il pot ajuta sa-si promoveze noua sa investitie.”.
 
Moyer mai are pe langa acesta un alt proiect ce va fi prezentat in cadrul aparitiei de la fest. El si-a petrecut ultima perioada in studio lucrand ca producator la noul album al grupului New Day Dawn care va sustine un recital imediat dupa finalul prestatiei faimosului basist.
 
 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*