Afla cine este noul tobosar al formatiei bucurestene Monarchy

Dupa cateva luni de speculatii in privinta identitatii tobarului Monarchy, trupa l-a prezentat publicului aflat la concertul din 21 decembrie de la Ploiesti pe cel care s-a ascuns pana acum in spatele mastii si a camasii de forta. Noul tobar Monarchy este nimeni altul decat Geani Matei (foto), cel alaturi de care trupa a inceput sa cante inca din primii ani, fiind si cel care a inregistrat partea ritmica a albumului Feeding the Beast.
 
Momentul in care masca bestiei a fost indepartata a fost unul special, marcat in concert de interpretarea in premiera a primei balade Monarchy, compusa chiar de Geani pentru fiul sau. Geani a parasit tobele pentru a canta aceasta piesa la chitara acustica si voce, fiind acompaniat ceva mai tarziu si de solistul Dragos Cretu si mai apoi de restul membrilor trupei: Iulian Rob, Marian Leusteanu si Cornel Stefan.
Astfel, familia Monarchy se reintregeste cu cel care a fost prezent in toate momentele importante ale trupei, de la inceputuri si pana la turneul Feeding the Beast.
 
Geani Matei declara: „Mi-am dorit mult timp sa spun asta: I””m back, baby! Desi am stat departe de Monarchy aproape un an de zile, m-am intors acum la familia mea, la prietenii cu care am inceput aceasta nebunie frumoasa, compunand muzica si aratand romanilor ca se poate si altfel! Am crezut intotdeauna in aceasta formatie, inca de cand repetam cu Iulian si cu Marian in subsolul casei parintilor mei. Mi-am sustinut trupa in tacere chiar si cand nu am mai facut parte din componenta acesteia. In toata aceasta perioada am vorbit des la telefon cu Marian, asa ca am fost tot timpul la curent cu progresul grupului. Despartirea noastra nu a fost decat fizica, sufletul meu a fost mereu, mereu alaturi de colegii mei si asta o pot confirma si ei. Cand mi s-a propus sa revin, nu am putut sa refuz, avand in vedere istoria noastra si faptul ca Monarchy ma reprezinta. Tin sa-i multumesc lui Hertz, tobarul care m-a inlocuit pentru aceasta scurta perioada de timp, stiu ca nu i-a fost usor, dar hei… este greu sa faci parte din gasca asta de nebuni! What is Monarchy to me? Well… it””s my way of life!”
 
Feeding the Beast Tour i-a adus pe Monarchy in cele mai importante orase din tara. Inceput in luna septembrie, turneul a inclus 13 concerte, trecand prin Timisoara, Cluj Napoca, Bucuresti, Bacau, Brasov, Alba Iulia, Constanta, Targoviste, Iasi, Galati, Buzau si Ploiesti. Jumatate din turneul Monarchy a fost intreprins alaturi de trupa Silver Bullet, in cealalta jumatate bucurestenii urcand pe scena alaturi de Trooper in turneul acestora „Tari ca Muntii”. Monarchy tine sa multumeasca ambelor formatii pentru timpul minunat petrecut impreuna si pentru show-urile de neuitat, precum si sponsorilor Metalfan.ro si Blackhawk Security, care au facut totul posibil!
 
Monarchy va filma in curand si primul videoclip si pregateste reluarea turneului de promovare in primavara acestui an.
 
Sursa: Comunicat Monarchy Band


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*