Monarchy a inceput pre-productia noului album

185 vizualizări

Monarchy a inceput luni, 23 septembrie, pre-productia noului album de studio alaturi de producatorul casei de discuri Scorp Music din Germania, aflat la Bucuresti pentru o saptamana. Monarchy a castigat in luna ianuarie concursul organizat de revista germana Legacy, dupa ce in etapa finala a primit nota maxima de la toti membrii juriului alcatuit din reprezentantii sponsorilor.

Concursul care s-a desfasurat pe parcursul a aproximativ trei luni a inclus peste 50 de trupe initial, majoritatea din scena de metal germana. Datorita fanilor care au votat-o si a juriului care i-a apreciat muzica, Monarchy a reusit sa castige acest concurs aflat la cea de-a saptea editie, fiind, de altfel, si singura trupa romaneasca participanta.

De la sfarsitul lunii ianuarie trupa a trecut din nou prin cateva schimbari de componenta, nucleul format din Dragos Cretu (voce), Iulian Rob (chitara) si Marian Leusteanu (bass) ramanand insa neschimbat.

Desi stilul de baza a ramas metalul progresiv, noile compozitii ating inclusiv sonoritati industrial, dubstep, electro si metalcore. Toate piesele urmeaza sa fie slefuite in procesul de pre-productie in cursul acestei saptamani.

Monarchy va inregistra albumul in Germania, managerul casei de discuri planuind sa trimita apoi materialul in Statele Unite pentru a fi masterizat la celebrul studio Sterling Sound din New York pe unde au trecut inclusiv nume precum Metallica sau Dream Theater.

Lansarea noului album va avea loc in primavara anului viitor.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*