Alexi Laiho (CoB): „Noul album contine cel mai rapid cantec pe care l-am compus vreodata”

362 vizualizări

Formatia finlandeza CHILDREN OF BODOM a dezvaluit detalii noi referitoare la albumul cu numarul 8, care urmeaza sa fie lansat pe data de 7 iunie 2013.

Discul este intitulat „Halo of Blood„, iar coperta acestuia infatiseaza personajul Mortii cu Coasa. Artworkul ii apartine lui Sami Saramaki.

Halo of Blood este cel de-al 8-lea album Children of Bodom si, ca ne credeti, ca nu, am reusit sa il facem sa sune proaspat si nou, mentinand elementele care caracterizeaza trupa noastra. Contine doua cantece speciale – cel mai rapid pe care l-am compus pana acum, dar si cel mai lent. In ceea ce priveste temele, abordam subiecte despre care nu am mai vorbit in trecut. Veti avea parte de 10 piese nou-noute de metal nordic, si fie ca va bucurati de ele cu o bere in mana, sau cu un pahar de apa, sunt sigur ca va veti distra”, a descris Alexi Laiho (voce), noul material discografic.

Cat despre coperta, aceasta a fost explicata de Henkka Seppala (bas):

Voiam neaparat ceva care infatiseaza o scena de ierna. Cumva, se potriveste foarte bine atmosferei muzicii. Lacul ar putea fi chiar Bodomul – inghetat, cu oameni prinsi sub sloiuri. Scena arata foarte „finlandez”. Suntem foarte fericit de felul in care a realizat Sami coperta„, a declarat artistul.
cob
Cat despre tracklisting, arunca o privire mai jos:

01. Waste Of Skin
02. Halo Of Blood
03. Scream For Silence
04. Transference 05. Bodom Blue Moon (The Second Coming)
06. The Days Are Numbered
07. Dead Man’s Hand On You
08. Damage Beyond Repair
09. All Twisted
10. One Bottle And A Knee Deep


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*