Anathema le-a dat fanilor o veste buna la concertul din Bucuresti

Formatia britanica ANATHEMA a sustinut un concert incendiar seara trecuta, 26.04.2013, in Hard Rock Cafe, Bucuresti

Recitalul a fost unul acustic si a avut un set-list bogat in piese clasice ale formatiei. S-au putut auzi „Lost Control”, „One Last Goodbye”, „Untouchable part II”, „Flying” si multe altele. 

Pe langa asta, formatia a cantat si doua coveruri: „Another Brick In the Wall” de la Pink Floyd si „Oh! Darling” de la Beatles, cu talentata Lee la voce.

De alta, Danny a si declarat ca, in ceea ce il priveste, considera ca Beatles este cea mai buna trupa de rock care a existat vreodata.

Membrii trupei au facut o declaratie care ii va bucura foarte mult pe fani. Se pare ca Anathema lucreaza la un nou album!

Lucram la un nou material discografic care va fi mult mai bun decat ‘Weather Systems‘”, a spus Danny.

Suntem o trupa diferita acum fata de cum eram cand am inceput sa cantam. Nu am scos niciodata bani multi din muzica noastra. Daca voiam sa fim bogati, ramaneam o formatie de gothic-metal si faceam o avere. Dar noi am vrut sa facem o muzica adevarata, autentica, sincera. Iar acest lucru a ramas constanta noastra. Muzica este mai reala acum ca niciodata…si devine din ce in ce mai buna!„, a adaugat artistul.

Abia asteptam sa auzim fragmente din materielele noi! In curand veti putea citi o cronica a evenimentului pe Maximum Rock Magazin. 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*