Cum se anuleaza mai nou un concert in Romania!

442 vizualizări
Odata cu anuntarea concertului The Animals & The Troggs programat initial pentru data de 26 februarie la Hard Rock Cafe Bucuresti am fost contactati pentru promovarea acestui concert. In calitate de site cu specific rock raspunsul nostru a venit foarte firesc, astfel ca pentru evenimentul in cauza am avut aproape doua luni de zile chiar si un banner.

In cele din urma, acest eveniment s-a amanat si ulterior s-a anulat…

Surpriza noastra a fost sa vedem ca data de 12 mai a trecut, insa nici urma de concert la Hard Rock Cafe, dar nici de un comunicat despre ce s-a intamplat cu trupa, cu evenimentul, cu biletele vandute etc.

Problema nu este anularea sau amanarea acestor concerte, se intampla si la case mai mari, insa in momentul in care, in calitate de partener media, primesti un comunicat de presa la 3 zile dupa data la care ar fi trebuit sa aiba loc evenimentul (asta dupa ce trimiti cateva mesaje si ceri lamuriri), devine deranjant…

Redam mai jos comunicatul Rock Events, venit pe adresa redactiei astazi, 15 mai 2013:

 
„Concertele The Animals & The Troggs au fost anulate
Concertul pe care The Animals & The Troggs urmau sa-l sustina pe 26 februarie in Hard Rock Cafe Bucuresti si reprogramat sub forma a doua spectacole distincte, pe 12 si 23 mai 2013 este definitiv anulat.
Programul evenimentului a fost modificat intrucat unul dintre membrii trupei a anuntat in ultimul moment ca nu mai poate ajunge pe 26 februarie la Bucuresti.

Desi urma ca legendarele trupe sa concerteze in Hard Rock Cafe in cadrul a doua concerte speciale Rock Events in calitate de organizator a constatat ca cele doua concerte agreate de managementul trupelor nu sunt anuntate de trupe oficial, desi conform contractului semnat de cele doua parti acestea urmau sa aiba loc  pe 12 si respectiv 23 mai. In schimb cele doua trupe isi anunta participarea la evenimentul prezentat de Phoenix Entertainment ce urmeaza a avea loc pe 13 si 14 iunie. Contactat de Rock Events pentru explicatii, managementului trupei nu  raspunde decat foarte tarziu explicand ca Phoenix Entertainment este agentul lor exclusiv pe Romania si indruma organizatorul Rock Events catre noul agent. Refuza asadar sa onoreze contractul semnat pe cele doua concerte.

Toti cei care au achizitionat bilete anterior au fost informati de modificari si li s-a returnat contravaloarea biletelor. Cei care inca nu au returnat biletele sunt rugati sa ne contacteze pe mail la marketing@rockevents.ro ”.

Deoarece in aceasta ecuatie au fost inclusi si cei de la Phoenix Entertainment, am decis sa le cerem parerea in legatura cu comunicatul de mai sus.

Iata declaratia celor de la Phoenix Entertainment:

Phoenix Entertainment regreta faptul ca cei de la Rock Events iși justifica eșecul de a organiza concertele The Troggs și The Animals prin invocarea faptului ca firma noastra este agentul oficial al formațiilor in cauza.

Atunci cand Rock Events a anunțat amanarea inițiala a concertelor, motivul public enunțat in comunicatul de presa a fost imposibilitatea unui anumit membru de a ajunge in Romania. De fapt, motivul real a fost nerespectarea de catre Rock Events a termenilor contractuali (plata). Phoenix Entertainment nu a dorit sa comenteze situația reprogramarii concertului și nici sa deconspire adevarul ascuns de Rock Events, sperand ca aceștia vor profita de a doua șansa ce li s-a oferit prin bunavoința formațiilor britanice.
Acest lucru nu s-a intamplat, contractul a fost incalcat in continuare, iar plațile necesare nu au fost efectuate de catre Rock Events.
Phoenix Entertainment a contactat locația care trebuia sa gazduiasca evenimentul, Hard Rock Cafe, pentru a-i informa despre situație și pentru a le cere sa ia legatura cu Rock Events și sa le solicite sa expuna adevarul și anume: anularea evenimentului, intrucat firma noastra nu are calitatea legala de a soma organizatorii de la Rock Events in aceasta privința.
Phoenix Entertainment a anunțat, in data de 26 februarie, participarea formațiilor The Animals și The Troggs in cadrul Festivalului Rock in Parc dupa ce, in prealabil, contractul dintre formații și Rock Events fusese anulat din cauza nerespectarii termenilor (efectuarea plaților) de catre aceștia din urma”.
 
Cred ca nu mai e nevoie de nici un comentariu insa speram ca publicul sa inteleaga ca partenerii media nu au nici o vine in anularea acestor evenimente si le uram succes in recuperarea banilor de pe bilete.

P.S. Nu pierdeti timpul cu incercarea de a cauta informatii despre acest promoter pe www.rockevents.ro, site-ul a fost suspendat!

 
 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*