Slash si formatia sa pregatesc un nou disc

312 vizualizări

Autor: Vladimir Gheorghiu

Slash si trupa sa, Myles Kennedy and The Conspirators, au anuntat ca vor intra in studio la inceputul lunii februarie petru a incepe lucrul la cel de-al treilea album al formatiei. Urmasul lui „Apocalyptic Love” din 2012 va fi produs de catre Michael „Elvis” Baskette care a mai colaborat cu Alterbridge si Incubus.

Pe blogul sau personal, basistul trupei, Todd Kerns a scris:

„Trebuie sa recunosc ca aveam impresia ca Apocalyptic Love va fi un album greu de depasit, dar acum, pot spune cu toata inima ca suntem mult mai
bine pregatiti.

Nu numai ca simt ca noul material il va intrece pe precedentul, dar simt ca suntem de 10 ori mai buni decat am fost pe Apocalyptic Love.

Noul album este mai distractiv, dar in acelasi timp, mai serios, lucru greu de obtinut. Melodiile sunt mai putin mai agresive si iti dau senzatia de risc…exact asa cum imi place mie.

Intram in studio la inceputul lui februarie si vom lucra la album in lunile urmatoare. Nu avem nicio idee despre cand o sa terminam totul. O sa fie gata cand o sa fie gata. Sper sa ne intoarcem cat mai repede la voi si sa eliberam bestia asupra voastra!”

Asteptam cu interes noul disc.

(Foto: Slash)


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*