RoadKillSoda va deschide concertul Slash ft. Myles Kennedy and The Conspirators

Trupa Roadkillsoda va cânta în deschiderea lui Slash ft. Myles Kennedy and The Conspirators, înaintea formației Raven Eye.

Roadkillsoda este cea mai de seamă reprezentantă stoner rock-ului românesc, având influențe eclectice, de la Black Sabbath și Black Tusk la Elder și Baroness.

Concertul exploziv al chitaristului cu joben va avea loc pe 28 iunie la Arenele Romane și este organizat de Phoenix Entertainment. Publicul se va putea lăsa electrizat de piesele care au propulsat trupa Guns N’Roses în topurile celor mai trupe rock din toate timpurile.

Biletele „în picioare” sunt limitate la 2600 din considerente de confort și siguranță și pot fi achiziționate la prețul de 180 de lei. Numărul acestora nu va fi suplimentat așa că recomandăm fanilor să își procure biletul din timp. Locurile din tribună sunt disponibile la prețurile de 120, 200 și 300 de lei, în funcție de sector.

Acestea sunt disponibile în rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online, pe www.eventim.ro

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*