Slash doreste sa mentina in viata proiectul Velvet Revolver

Velvet Revolver este un supergrup hard rock american, compus din fostii membrii Guns’n’Roses Slash, Duff McKagan si Matt Sorum, impreuna cu Dave Kushner (ex-Wasted Youth) si Scott Weiland (Stone Temple Pilots).

Slash nu se da batut in privinta proiectului sau, formatia Velvet Revolver, planuind recurtarea unui nou solist vocal in viitorul apropiat.

Dupa ce solistul original al trupei, Scott Weiland a fost concediat la sfarsitul tensionatului turneu din 2008, acesta s-a reintors la trupa in care era rezident – Stone Temple Pilots – urmand sa fie dat afara si din aceasta, in anul 2013.

Dupa pierderea solistului, proiectul Velvet Revolver si-a pus activitatea pe pauza, reunindu-se doar pentru un concert caritabil in anul 2013. Aceasta reuniune a avut loc doar pentru un scop nobil, Slash declarand ca nu vrea sa mai aiba nimic de a face cu Weiland in viitor.

Slash a declarat ca: “Vom trece printr-o auditie un potential nou solist vocal pentru trupa, deci asta este tot. Personal, voi fi in turneu in urmatorii aproximativ doi ani”, ceea ce inseamna ca pana la un posibil viitor concert Velvet Revolver fanii mai au de asteptat.

In prezent, Slash depune ultimele eforturi in finalizarea celui de-al treilea album solo din carierasi se pregateste pentru un turneu in Statele Unite alaturi de cei de la Aerosmith.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*