Trupa S8nt Elektric, în care cântă fiul lui Slash, lansează un nou single All I Do

S8nt Elektric- dec 2022
S8nt Elektric- dec 2022

Trupa S8nt Elektric, din care face parte fiul lui Slash, London Hudson, vine din Loa Angeles. Tinerii americani tocmai au lansat un nou single, All I DoS8nt Elektric este o trupă de hard rock. Este formată din cinci membri, și influențată de toate tipurile de rock, alternativ și chiar disco. Scopul lor este de a inova rock and roll pentru secolul 21. De aceea, ei au instrumentiști puternici și întorsături neașteptate în muzica lor. Lansând câte un single, S8nt Elektric își deschide propriul drum în acest peisaj muzical complicat.

Formată în 2021, formația este formată din Briana Carbajal la voce, Niko Tsangaris la chitară principală, Eric Matt la chitară ritmică, Jack Kleinman la bas și London Hudson la tobe.

S8nt Elektric își va face debutul live în Europa pe 22 iunie 2023 la festivalul Prague Rocks. Vor urca pe scenă alături de Metallica, Five Finger Death Punch, Steel Panther și multe altele. Trupa, care a deschis recent pentru Mammoth Wvh și Dirty Honey, precum și pentru MC5 în SUA, a anunțat și cinci spectacole principale în Europa.

S8nt Elektric a cântat anterior la festivalul Welcome To Rockville din Florida și la spectacolul NAMM din L.A. în 2022.

London Hudson este fiul lui Slash din căsătoria sa cu Perla Ferrar. Cuplul s-a căsătorit în 2001 și a ajuns la un acord de divorț în septembrie 2018. 

Într-un interviu din 2018 cu podcastul Appetite For Distortion, London a fost întrebat când și-a dat seama cât de faimos este tatăl său. „De când eram mic, mai ales cu chestiile Velvet Revolver. Pentru că am fost cel mai mult în turneu cu el și Velvet Revolver”, a spus el.

„Să văd atât de mulți oameni la spectacole a fost un fel de nebunie și cum toți pur și simplu îl idolatrizează. Apoi, mergând în ultimul turneu GN’R și văzând toți acei oameni care încă îl admiră pentru piese mult mai vechi. Atunci a fost momentul când chiar am înțeles, în acel turneu. Dar nu m-am gândit la asta cu adevărat până în vara aceasta. A fost momentul când mi-am spus că nu vreau să trăiesc în umbra lui. A fost momentul când am început să cânt în trupă. Acesta este principalul motiv pentru care nu cânt la chitară sau instrumente cu coarde”.

London a spus că s-a apucat de tobe în urmă cu ceva timp, explicând: „Era cu ani în urmă, pentru că eu eram în clasa a cincea sau a șasea… Atunci am cântat la bas timp de un an și tocmai mă săturasem de asta. Și eram plictisit și am vrut să fac ceva diferit. Am fost la Guitar Center cu tatăl meu și am început să cânt la setul de tobe. Și mi-a plăcut foarte mult.”

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*