Vrei sa cumperi permisul de conducere al lui Slash? Acum ai ocazia

Sa nu mai spuneti ca doar romanii sunt asa si pe dincolo atunci cand vine vorba de escrocherii si „porcisme”, cu atat mai mult cu cat se apropie Ziua Nationala si e bine sa manifestam un spirit mai optimist!

Iata ca si unii americani au tendintele lor dubioase. Un tip pe numele sau Travis, protagonistul emisiunii „Pawn Stars”, un show din America in care se prezinta vietile persoanelor care detin obiecte rare pe care le amaneteaza, are in posesia sa…PERMISUL DE CONDUCERE al lui Slash.

Da, asa cum ati citit. Este vorba despre permisul de conducere al celebrului chitarist. Chiar daca acesta nu mai este valabil de ani de zile, Travis intrand in posesia lui acum mult timp, barbatul considera ca poate sa scoata bani buni din vanzarea lui.

A ajuns la mine acum ceva timp. Il avea un prieten de-al meu a carui iubita a lucrat ca ospatarita intr-un bar in care obisnuiau sa bea Slash si gasca lui. Intr-o noapte, barbatii au rugat-o pe fata sa le arate sanii, iar ea si-a scos doar unul. Slash i-a aruncat permisul sau de conducere in semn de multumire”, a declarat barbatul in cadrul emisiunii de pe History Channel.

Travis incearca sa obtina 50.000 de dolari pe document, dar proprietarii magazinului din Las Vegas carora incearca sa le vanda actul nu sunt deloc atat de incantati de el.

Nu valoreaza mai mult de 1000 de dolari. Daca ar fi fost atat de pretios, cred ca Slash isi pierdea cate unul in fiecare luna. El si-ar face aparitia in birourile autoritatilor foarte des raportand pierderea permisului, pentru ca s-ar ocupa sa si-l vanda in schimbul unor asemenea sume”, au raspuns, ironic, proprietarii „Gold & Silver Pawn Shop”.

Cu toate acestea, barbatul nu vrea sa accepte o oferta sub 15.000 de dolari. Ai da atatia bani pentru un obiect care i-a apartinut lui Slash?


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*