Slash Warm-up Party

Phoenix Entertainment v-a pregatit o supriza pentru inceputul noului an: Warm-up Party Slash! Joi, 17 ianuarie, in Hard Rock Cafe, va invitam sa va incalzitii vocile pentru cel mai asteptat eveniment rock al anului: Slash feat. Myles Kennedy and the Conspirators.
 
Formatiiile Freestay, Pseudonoise si C.O.D. vor intretiine atmosfera si va vor introduce in spiritul concertului, interpretand si piese ale celebrului chitarist american.
Mai mult decat atat, la Warm-up Party Slash vetii avea parte si de un moment unic: un autograf ORIGINAL al artistului va fi pus in joc, prin tragere la sortii, iar participantii vor cei care si-au achizitiionat bilet la concertul din 5 februarie.
 
Asadar, fanii lui Slash nu ar trebui sa-si faca alte planuri pentru acea seara.
Intrarea este 50 de lei (cu loc la masa) si 25 de lei (in picioare). Pentru detiinatorii de bilet la concert, intrarea este, insa, GRATUITA, iar categoriile I, II si VIP vor avea locuri la masa. Pentru rezervari, contactatii Hard Rock Cafe (telefon: 021 206 6261)
 
FreeStay este proiectul muzical al lui Florin Ristei care a revenit in atentiia publicului dupa succesul fulminant din 2000 cu trupa AMICI. Florin, alaturi de colegii sai Serban Niculae, Alin Teodorescu, Alin Ilies, Mihai Toganel si Vladimir Grafu  reprezinta o doza de prospetiime pe scena romaneasca.
 
Pseudonoise este o trupa de alternative rock din Bucuresti care are in repertoriu, in mare parte, coveruri celebre si este compusa din:  Andrei Stoicescu, Mihai Vulpoi, Adi Ene, Octav Ionescu, Victor Popa, Betty Cristea si Sam.

C.O.D. este o trupa fondata in 2003 in Targoviste si abordeaza genul post-grunge cu diverse influentie. C.O.D. inseamna Stanciu Dragoş, Matei Alex, Stoicescu Liviu si Irimia Vlad.

Intrarea in club se va face de la orele 19.
 
Biletele pot fi achizitiionate de la Hard Rock Cafe, in ziua evenimentului.
 
Un eveniment organizat de Phoenix Entertainment.
 
Sursa: Phoenix Entertainment


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*