HIM se apropie rapid de finalizarea noului album

Dupa aproape 3 ani de liniste, fanii HIM au serioase motive de bucurie. Formatia lor preferata este in plin proces de „slefuire” a noului album, „Tears On Tape” care va aparea in cursul iernii lui 2013.

Potrivit postarilor de pe Twitter ale lui Tim Palmer, priceputul tehnician care se ocupa de mixarea noului disc, lucrurile merg cum nu se poate mai bine in studio.

Piesa cu numarul 3 este aproape gata. Imi place foarte mult noul album si ador studioul Assault and Battery. Melodia de astazi…una rock, in stilul clasic HIM”, a scris Tim.

Tim Palmer este la Londra alaturi de vocalistul trupei, Ville Valo, unde cei doi lucreaza din greu la materialul discografic cu numarul 8 al trupei HIM. 

Intre timp, formatia a confirmat un numar limitat de concerte in 2013. Muzicienii isi for face aparitia la Festivalul Download din Anglia, la Novarock in Austria, la Ruisrock si la Qstock, ambele in Finlanda.

Inca nu se stie daca formatia va sustine si alte concerte in restul Europei, sau in America. Pana la semnarea unui contract cu o casa de discuri, situatia ramane incerta. 

Citeste mai multe despre disc AICI.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*