Serviciile Postale Nationale din Finlanda vor tipari timbre speciale cu formatiile de top din tara

498 vizualizări

Daca mai aveam nevoie de o dovada ca Finlanda este cea mai rock tara, aceasta a sosit chiar astazi prin intermediul…Postei Finlandeze.

Lasand gluma deoparte, Posti, adica Serviciile Postale Nationale din Finlanda, vor aduce un omagiu celor mai renumite formatii originare din Tara Celor O Mie de Lacuri printr-o serie de timbre speciale.

Acestea vor fi tiparite la toamna, in lunile septembrie, octombrie si noimebrie. Trupele care vor aparea pe timbre vor fi Hanoi Rocks, HIM, The Rasmus, Apocalyptica, Children of Bodom si Nightwish.

„Pentru fiecare trupa, am selectat o fotografie cu membrii acesteia si un logo, asa incat matrita sa semene cu un poster”, a declarat designerul angajat pentru realizarea proiectului, Klaus Welp.

Este un lucru cunoscut ca Finlanda este tara in care muzica rock si metal sunt mainstream. Un sondaj realizat recent a aratat ca in aceasta tara exista cel mai mare numar de trupe heavy metal/cap de locuitor. Astfel, in Finlanda exista cate 54 de grupuri la fiecare 100.000 de locuitori!

Abia asteptam sa punem mana pe un asemenea timbru care cu siguranta va ajunge obiect de colectie!

Timbre cu trupe Finlanda


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*