Ville Valo (HIM): Ne-am gandit serios daca sa continuam cu HIM sau nu

De curand, vocalistul formatiei HIM, Ville Valo, a recunoscut ca este foarte stresat din cauza muncii la noul album.

Sunt stresat la maxim! Trebuie sa termin versurile pentru noul album. Mai am doar cateva zile la dispozitie si incerc din rasputeri sa fiu un bun poet”, a declarat muzicianul pentru revista Revolver.

Compunem ceva ce as numi un ‘modern retro’. Va suna ca o intalnire intre Roy Orbinson si Metallica. Am vrut sa facem un album neobrazat, sucit si murdar, care sa aiba acea atitudine punk-rock. Pe de alta parte, are si acea nota naiva, sentimentala si onirica, tipica lui Orbinson„, a adaugat muzicianul, cunoscut pentru stilul sau plastic de exprimare.

Intrebat daca denumirea albumului are ceva de-a face cu viata sa personala, artistul a marturisit ca lucrurile sunt mult mai profunde de atat.

Se refera la felul in care cantectele pot deveni adevarate repere existentiale. Asculti o piesa si dintr-o data te trezesti in locul in care ai auzit-o pentru prima data, sau in momentul acela in care insemnatatea ei a fost coplesitoare pentru tine. ‘Tears On Tape’ inseamna ca ii apreciez pe acei oameni care si-au varsat sufletul si inima in muzica lor si au aratat rezultatul acestor framatari lumii intregi, la bine si la greu. Nu m-as afla aici daca Elvis Presley nu si-ar fi varsat lacrimile pe banda„, a marturisit Valo.

Muzicianul a declarat ca, la un moment dat, in timpul pauzei facute dupa lansarea „Screamworks: Love in Theory and Practice”, membrii formatiei s-au gandit serios daca vor sa continue cu HIM sau nu.

Am avut ocazia sa reevaluam ceea ce aveam. Am trecut printr-o criza existentiala mai mica. A trebuit sa ne gandim ce vrem sa facem de fapt si daca ne placem suficient de mult incat sa ne fim alaturi in cele mai grele momente…sau daca, dimpotriva, vrem sa punem capat povestii”, a explicat Ville Valo.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*