Ville Valo (HIM), colaborare inedită cu formația The Mission

Ville Valo
Ville Valo

Formația britanică de gothic-rock, THE MISSION, pregătește lansarea unui nou album.

Materialul va apărea pe piață în data de 30 septembrie 2016. The Mission a fost înființată în anul 1986 și este una dintre reprezentantele de seamă ale genului gothic-rock, alături de Fields of the Nephilim sau The Sisters of Mercy.

Viitorul disc, intitulat „Another Fall From Grace” este, potrivit spuselor solistului Wayne Hussey, „veriga lipsă dintre ‘First And Last And Always’, semnat The Sisters of Mercy și ‘God’s Own Medicine’, compus de formația mea”.

Albumul a fost produs de celebrul Tim Palmer, cunoscut pentru predilecția sa pentru acest gen de rock, și este încărcat de colaborări inedite. Ville Valo, vocalistul trupei finlandeze de love-metal HIM, și-a adus și el contribuția în melodia „Met-Amor-Phosis”, ca backing-vocals.

De alta, muzicianul finlandez s-a axat, mai nou, pe activitatea sa solo. Artistul și-a lansat și o pagină de facebook independentă de cea a formației His Infernal Majesty.

Ville Valo a scos un single proaspăt, intitulat „Olet Mun Kaikuluotain”, varianta finlandeză a piesei „Annie’s Song”, interpretată de John Denver și de Freeman.

Mai mult, solistul a colaborat și cu MGT pentru coverul clasicei ABBA, „Knowing Me, Knowing You”.

Mai multe informații despre The Mission UK AICI.

Aflați vești noi despre Ville Valo accesând ACEST LINK.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*