HIM lanseaza videoclipul piesei „All Lips Go Blue” (Video)

Formatia finlandeza HIM a lansat videoclipul piesei „All Lips Go Blue”. Melodia face parte de pe recent lansatul album Tears On Tape”, care este mult asteptatul follow-up al lui „Screamworks: Love In Theory and Practice”.

In clip, membrii trupei joaca rolul unor figuri fantomatice care apar deasupra valurilor marii. Mai avem de-a face si cu o tabla de sah cu piese care se spulbera. Spre deosebire de primul clip, „Tears On Tape”, acesta nu are o poveste atat de bine definita, fiind mai mult o productie de atmosfera.

Trupa a fost nevoita sa anuleze mini-turneul din America din cauza bolii vocalistului Ville Valo, care a facut un atac sever de astm. Muzicianul are si pneumonie si este spitalizat in Los Angeles. Specialistii i-au interzis lui Valo sa faca efort pana cand se vindeca.

Nu se stie de cat timp va avea nevoie Ville Valo pentru a se pune pe picioare. Alaturi de el in L.A. au ramas Mige, basistul, si Linde, chitaristul, in timp ce Gas si Emerson Burton (tobe, respectiv clape), s-au intors la Helsinki.

Ii uram lui Ville Valo insanatosire grabnica.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*