Joe Satriani vorbeste despre „Unstoppable Momentum” (Video)

Grozavul Joe Satriani a lansat un videoclip in care vorbeste despre noul sau album, „Unstoppable Momentum„. Discul va fi lansat chiar azi, 7 mai 2013, via Epic Records.

Materialul a fost filmat la Skywalker Sound in California, iar chitaristul le povesteste fanilor despre inspiratia din spatele discului si procesul de inregistrare. In clip se pot vedea momente din backstage si se pot asculta fragmente din noile melodii.

„Unstoppable Momentum” este albumul cu numarul 14 al chitaristului si a fost inregistrat chiar la studioul unde a avut loc filmarea. A fost produs de catre Satriani si Mike Fraser, cunoscut pentru munca sa cu AC/DC. La tobe se afla Vinnie Colauita (Sting), la bas Chris Chaney (Jane’s Addiction) iar la clape Mike Keneally (Deathlok).

Fiecare dintre cele 11 piese de pe album se indreapta intr-o alta directie si cultiva influente diferite. Ideea era sa crestem nivelul de energie si sa permitem fiecarui instrumentist sa se exprime cum se cuvinte. Chimia dintre noi a fost exceptionala„, a declarat Satriani.

Urmareste videoclipul mai jos si viziteaza site-ul oficial al artistului pentru mai multe informatii. Il asteptam pe Joe Satriani in Romania pe data de 20 mai.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*