Dave Lombardo (Slayer): „Va imaginati cum ar fi daca unul dintre noi ar muri?”

223 vizualizări

Cu doar o zi inainte de moartea lui Jeff Hanneman, chitaristul formatiei SLAYER, Dave Lombardo, tobosarul „ratacit” al legendarei trupe, a oferit un interviu pentru cei de la KZRADIO.NET.

Lombardo, care nu mai face parte din trupa din cauza unor dispute contractuale, a vorbit despre situatia din formatie si despre refuzul celorlalti membri de a negocia cu el.

Acum doi ani a intervenit o problema la contract, iar eu mi-am luat un avocat care sa ma ajute, pentru ca nu ma descurcam. Avocatul a inceput sa puna niste intrebari pentru ca anumite lucruri nu erau corecte in acte, iar ulterior a intervenit aceasta situatie. Le-am spus colegilor mei: baieti, nu pot pleca in turneu pana cand nu rezolvam aceasta problema si asa s-a intamplat tot”, a declarat artistul.

Voiam doar sa stiu care este situatia cu procentele, ca sa fiu sigur ca totul este in regula. Ei considera ca nu merit sa stiu acest lucru. Oamenii trebuie sa inteleaga ca, in calitate de muzician, trebuie sa fii si afacerist, pentru ca altfel nu poti fi 100% profesionist. Este jobul meu, lucrul din care traiesc. Am dreptul sa stiu, dar colegii mei cred ca nu este tocmai asa„, a continuat Lombardo.

Acesta a explicat ca el ar vrea din tot sufletul sa se intoarca in Slayer de dragul istoriei trupei, dupa care a spus un mare adevar, care cantareste greu in lumina decesului lui Hanneman.

Va imaginati cum ar fi daca vreunul dintre noi ar muri? Este groaznica ideea. Atunci nu mai poti rezolva nimic. Vreau ca Slayer sa ramana Slayer pana la capat, nu sa devina un fel de Led Zeppelin cu Jason Bonham – ascult acea pedala dubla in Zeppelin si ma gandesc: de ce faci asta? Led Zeppelin inseamna ‘single bass’! De ce ai angaja ca tobosar un om care nu a lansat nimic? Jon Dette e un tip grozav, dar n-a facut niciun album. Cum pot sa ma inlocuiasca astfel cu un tip care nu a facut nimic in cariera lui?„, a declarat artistul.

Lombardo a declarat ca a luat legatura cu fostii sai colegi de trupa si i-a rugat sa se intalneasca pentru a solutiona conflictul, dar acestia au refuzat sa discute cu el. 

Il intelegem pe Dave Lombardo si speram ca situatia din Slayer sa se rezolve cat mai repede.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*