Cradle Of Filth lanseaza videoclipul piesei „Right Wing Of The Garden Triptych”

Englezii de la CRADLE OF FILTH tocmai au lansat un videoclip nou nout pentru melodia „Right Wing Of The Garden Triptych” extrasa de pe viitorul album „Hammer Of The Witches”. Astfel, fanii isi pot face o prima impresie despre cum va suna materialul discografic ce va iesi pe piata in data de 10 iulie prin intermediul Nuclear Blast Records. 
Videoclipul a fost filmat intr-un hangar de testare a motoarelor cu reactie al unei foste baze militare americane de langa Ipswich. De partea de regizare s-a ocupat nimeni altul decat Sam Scott-Hunter (Devilment, Slipknot, The 69 Eyes) care a realizat de asemenea si pozele promotionale ale trupei.
Pe langa Dani si compania, pe filmare putem vedea la lucru si modelul Gestalta. O versiune necenzurata a clipului poate fi urmarita AICI.

Solistul Dani Filth a comentat: „Videoclipul pentru „Right Wing Of The Garden Triptych” a insemnat o emotie intensa asa cum a fost filmat intr-un hangar de testare a motoarelor cu reactie dintr-o fosta baza militara a SUA aproape de casa mea din Ipswich, urmata de o dupa amiaza la fel de ireala petrecuta la Muzeul de Razboi Imperial. Regizat de Sam Scott-Hunter, videoclipul este o fantasmagorie a groazei incapsuland complet frumusetea si brutalitatea primului single de pe „Hammer Of The Witches”, iar in cazul in care cuvintele mele nu va starneste interesul, atunci faptul ca acesta beneficiaza de prezenta unei adevarate regine, s-ar putea sa va schimbe parerea.”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*