Awake concertează în Club Fabrica pe data de 14 mai

Awake este singura trupă tribut Dream Theater din România, un veritabil super-grup format în martie 2012, iar joi, 14 mai, vor concerta la Bucureşti în clubul Fabrica! Concertul va începe la ora 22:00.

Din componenţa Awake fac parte muzicienii Sabina Abrudian (voce), Cristi Gram (chitară – Pasărea ROCK), 6fingers (clape – byron), Vlady Săteanu (bass – Sarmalele Reci) şi Alex Muşat (tobe – Addiction).

Aceştia au găsit în rock-ul progresiv compus de celebrii Dream Theater un motiv de a-și uni forțele pentru a le expune piesele într-un mod cât mai fidel – păstrând în același timp o nuanță aparte.

Awake – Learning to Live (by Dream Theater – Live @ Posada Rock 2014)

Primul concert Awake a avut loc în septembrie 2012, la Festivalul Posada Rock de la Câmpulung Muscel, iar de atunci au continuat să impresioneze publicul cu fiecare apariție prin virtuozitatea instrumentală și intensitatea interpretărilor. Repertoriul ales de trupă se concentrează mai mult pe compozițiile Dream Theater ale anilor ’90, astfel încât la concerte veți auzi în special piese de pe ”Images & Words”, ”Awake”, ”Falling Into Infinity”,”Scenes From A Memory” dar si de pe ”Six Degrees of Inner Turbulence”, ”Train of Thought” si ”Octavarium”.

Awake – Solitary Shell (by Dream Theater – Live @ Posada Rock 2014)

Haideţi aşadar pe 14 mai la Fabrica la ora 22:00 pentru concertul-tribut Dream Theater al trupei Awake!

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*