Monarchy are un nou clapar

300 vizualizări

Schimbarile din trupa MONARCHY iau sfarsit prin cooptarea in grup a lui Emanuel Burcea (Manu) la clape. Desi aflaţi in plin proces de compunere a celui de-al doilea album de studio in urma castigarii concursului Fresh Blood Band organizat de prestigioasa revista germana Legacy, trupeţii nu au ezitat nici un moment sa faca schimbarile necesare pentru a putea duce la bun sfarsit cel mai important proiect din cariera lor de pana acum.

Manu s-a indragostit de pian inca de la varsta de 3 ani, a colaborat de-a lungul timpului cu mai multe formatii si artisti independenti, cea mai draga realizare fiind insa proiectul sau, Alpha Helix. Manu este si un compozitor profesionist si aduce cu el un suflu proaspat in trupa, ceilalti membri Monarchy fiind incantati de noul lor coleg.

Puteţi face cunostinţa cu Manu pe 8 iunie in clubul Fabrica, la evenimentul Live Fast Rock Hard Party, ce marcheaza inceputul colaborarii dintre Monarchy si brandul american de vestimentaţie si accesorii Affliction. Colaborarea s-a nascut prin ȋmpartasirea unor valori comune precum spiritul liber, neconvenţional si pregatit oricȃnd sa ȋsi urmeze drumul catre un ţel oricat de greu ar fi de atins.

Preferat de starurile rock Ozzy Osbourne, Slash, Alice Cooper, Affliction este simbolul celor care au curajul sa experimenteze, sa apese pana la capat pedala de acceleratie in actiunile lor si sa paraseasca multimea pentru a-si depasi limitele si pentru a trai asa cum vor. Affliction a facut istorie in SUA si nu numai, avand magazine deschise si in Tokyo, Shanghai, Hong Kong, Johannesburg, Kiev, Moscova etc.

Affliction si-a deschis primul magazin in Bucuresti anul trecut in Afi Palace Cotroceni si vine cu o oferta inedita, diferita de tot ceea ce se gaseste acum in magazinele din centrele comerciale. Affliction si Monarchy v-au pregatit multe concursuri ce au drept premii celebrele tinute ale brandului american!

Va asteptam in Fabrica pe 8 iunie de la orele 20:00 impreuna cu invitatii nostri de la Soul Rage!

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*