Altar anunță noul chitarist

Noii membri ai trupei Altar
Noii membri ai trupei Altar

După ce acum câteva zile Altar anunțau noul toboșar, pe 16 ianuarie trupa a venit o nouă surpriză. După 24 de ani, Altar revine la formula cu doi chitariști, de aceea îi urează bun venit lui Toni Dijmărescu.  

Pe 13 ianuarie, Altar a transmis următorul mesaj prin intermediul rețelelor de socializare: „Dragi prieteni! Începând de azi, întărim forțele Altar cu o piesă de artilerie grea! Noul nostru toboșar este Eugen „Jenci” Tăbăcaru (Guerrillas, Hight Status), un veteran al tobelor și, nu în ultimul rând, un vechi și bun prieten de-al nostru! Așadar, îi mulțumim fostului nostru coleg, Allen, pentru cei 7 ani de colaborare și îi spunem cu toții bun venit la bord camaradului Jenci– the drum Master! Forța să fie cu noi!”

La doar trei zile distanță, Altar face un nou anunț: „Prieteni! Așa cum v-am promis, avem o surpriză pentru voi. Am hotărât ca de anul acesta să mai punem un motor turbo la mașinăria Altar! Astfel, după 24 de ani, revenim la formula cu doi chitariști, în dorința de a da o nouă dimensiune show-urilor noastre. Începând de azi ni se va alătura cu forțe noi, entuziasm, profesionalism, virtuozitate și rafinament unul dintre cei mai prodigioși chitariști din România! Endorsee Ibanez Germania, foarte activ și implicat în multe proiecte rock naționale și internaționale, cu seriozitate nemțească dar cu inimă de român, în aplauzele noastre își face intrarea în scenă noul nostru camarad Toniiiii Dijmărescuuuuu! Să-i spunem cu toții bun venit la bord!”

Trupa Altar urmează să aibă un an plin de evenimente, la care invită publicul să fie alături de ei. Vor susține o serie de concerte open air: Bikers For Humanity Rock Fest, Rock N’ Road Fest. De asemenea vor participa la Gugulan Rock Open Air Festival, Seawolves Festival și Rock’n Vamă Festival. Alte apariții în festival urmează a fi anunțate curând. De asemenea, Rapsodia Românească  Tour (Indoor) va cuprinde concerte la Brașov, Sibiu, Galați, Craiova, Constanța,  București, Cluj și altele! Born Again 25 Years Celebration va veni cu o reeditare de album și un show dedicat. 

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*