Anthrax: amanunte despre noul material discografic

În cadrul unui interviu acordat publicației The Metal Voice, basistul Anthrax, Frank Bello povestește despre evoluția formației cu privire la viitorul material discografic.

Conform spuselor basistului, „Fiecare dintre noi are propria colecție de material”. „Mă voi întâlni cu Scott (chitară) și Charlie (tobe) în vreo două săptămâni și jumătate, moment în care vom începe să punem piesele cap la cap”, continuă Frank.

Anthrax se află într-o perioadă foarte bună și asta e bine pentru un disc, în opinia mea, pentru că trebuie să fii nervos. Trebuie să simți muzica. Și sunt foarte entuziasmat să văd ce va ieși, pentru că nu am nici cea mai vagă idee momentan. O să ne inspirăm unul de la celălalt. Știu că vom merge într-o direcție bazată pe furie. Pot spune că va fi un album intens”, declară basistul.

Toboșarul AnthraxCharlie Benante, are aceeași părere cu privire la album, spunând prin luna iunie a anului trecut că va fi „mai agresiv și mai nervos” decât restul albumelor.

Ultimul album lansat de formație, „For All Kings” (2016), la momentul respectiv, a fost numit de către critici cel mai puternic disc Anthrax. Materialul a fost lansat după turneul „Big Four”, la care au participat alături de Metallica, Slayer și Megadeth, aceasta fiind o perioadă destul de dificilă pentru artiști.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*