Cum era umanitatea sa ramana fara Guns N’Roses

293 vizualizări

Axl Rose, vocalistul formatiei GUNS N’ROSES a dat dovada de integritate la inceputul carierei celebrei formatii. Kim Fowley, muzician si producator, a pretins ca lui Axl i s-ar fi oferit 50.000$ pentru a parasi Guns si a se alatura unei alte formule.

Lucram cu impresarul bogat si faimos al unei formatii dificile, care era prinsa in probleme grave cu drogurile si alcoolul. Acesta mi-a spus ca nu e sigur de investitia pe care o face si ca ar vrea sa lucreze cu un alt muzician ciudat si dificil, dar foarte bun. L-am recomandat pe Axl”, a declarat Fowley.

Potrivit acestuia, impresarul a luat legatura cu vocalistul Guns si i-a oferit 50.000$ cash pentru a parasi formatia sa si a se lasa pe mana lui. Cu toate acestea, Axl nu s-a lasat ispitit de oferta.

Axl i-a spus impresarului ca respecta foarte mult munca pe care o face, dar stie ca trupa sa, Guns N’Roses este mult mai valoroasa de atat, si ca va ramane alaturi de ei. Toata lumea i-a apreciat integritatea si modul politicos in care a refuzat oferta„, a declarat Fowley.

Daca Axl parasea atunci trupa, am fi ramas, poate, fara o legenda„, a continuat Fowley.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*