Afla care este cel mai malefic lucru pe care l-a facut Axl Rose

Axl Rose nu este un om al jumatatilor de masura in ceea ce priveste imaginea sa. Fie il urasti, fie il iubesti! Carismaticul vocalist a acceptat invitatia moderatorului TV Jimmy Kimmel si si-a facut aparitia la emisiunea acestuia.

In ciuda faptului ca era bolnav (o infectie la gat), Axl s-a prezentat in forma maxima si a facut o multime de glume, care l-au infatisat intr-o ipostaza mai relaxata decat de obicei. Muzicianul accepta rareori sa ia parte la la emisiuni, asa ca Jimmy a fost mai mult decat incantat sa il aiba in studio. 

Axl a vorbit despre inceputurile formatiei Guns N’Roses, momente despre care a declarat ca regreta ca si le aminteste. El a mai povestit si despre cum facea autostopul pentru a ajunge in Los Angeles

Axl a discutat despre prestatia speciala pe care a oferit-o alaturi de legendarul Neil Young, un idol al tuturor muzicienilor americani. Show-ul a avut loc weekendul trecut si s-a desfasurat in cadrul evenimentului Bridge School Benefit.

Este un artist adevarat si un om extraordinar de puternic”, a declarat Axl despre Young.

Cat despre cel mai malefic lucru pe care l-a facut muzicianul in viata sa, Axl a vorbit despre bradul de…Halloween, pe care l-a instalat in casa sa.

Am organizat o petrecere pentru prietenii mei si le-am spus sa vina cu baieteii si cu fetitele lor. Am instalat un brad de Halloween pentru a le face o farsa. Cand au ajuns copiii, i-am chemat sub brad si i-am intrebat: <Pai cum? Parintii vostri nu v-au facut un brad de Halloween? Asta e traditia!>, dupa care le-am dat cadouri. Ani de zile dupa aceea, copiii prietenilor mei plangeau dupa brazi de Halloween, iar amicii mei ma sunau pentru a ma face ticalos„, a povestit Axl amuzat.

Urmareste parti din emisiune AICI


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*