Ville Valo: „Povestea formatiei HIM este o tragicomedie”

Lansarea albumului-compilatie XX – Two Decades of Love Metal” al formatiei finlandeze HIM a fost insotita de un eveniment surpriza care a avut loc la „Stockmann„, un celebru mall din centrul orasului Helsinki.

Toti membrii formatiei s-au reunit la centrul de shopping pentru o sedinta de autografe dedicata fanilor. Ei au venit din toate colturile lumii, bucurosi ca isi pot vedea idolii in actiune, dupa ce acestia au luat o pauza de doi ani de la activitatea concertistica. 

2him
Sute de fani s-au prezentat la Stockmann, stand la o coada de peste 100 de metri pentru a putea da mana ca artistii lor favoriti si pentru a le cere acestora sa se semneze pe coperta noului material discografic, un album best-of. Oamenii prezenti la eveniment aveau varste curpinse intre 13 si 60 de ani!

La Stockmann s-au pus la dispozitie si ultimele 100 de bilete pentru editia din 2012 a Festivalului Helldone, o serie de 4 concerte oferite de formatia HIM la clubul Tavastia din Helsinki.

 
3him
Cel mai vizat de fani a fost vocalistul Ville Valo, a carui retragere din lumina reflectoarelor a dus la starnirea a tot soiul de zvonuri legate de viata personala a acestuia. Admiratorii muzicianului s-au convins ca acesta se simte bine si este gata pentru tot haosul ce va urma ulterior lansarii noului album, „Tears On Tape„, care va aprea in cursul primaverii anului 2013. 

Intr-un interviu video recent pentru televiziunea finlandeza Yle, Ville Valo a vorbit despre amintirile pe care le-a strans in 20 de ani de cariera alaturi de una din cele mai de succes formatii rock din Europa.

 
4him„In ultimii doi ani am stat acasa si am compus melodii de dragoste. Cam asta am facut„, a fost prima fraza pe care Valo le-a spus-o jurnalistilor finlandezi curiosi sa afle pe unde a mai umblat artistul in perioada de pauza a formatiei sale.

Fete, baieti, prieteni, esecuri, succese. Povestea noastra este o tragicomedie: trupei poate sa ii mearga foarte bine, iar piesele sa urce in topuri, dar exista posibilitatea ca acasa lucrurile sa mearga foarte prost„.

Vocalistul a declarat ca este mai entuziasmat ca niciodata de noile sale planuri muzicale, in ciuda faptului ca drumul pana la finalizarea material discografic cu numarul 8 este foarte lung. 

Urmareste interviul video AICI si vezi o galerie foto mai vasta de la evenimentul din Stockmann AICI.

 

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*