Dave Mustaine, despre starea sa de sanatate si noul album Megadeth

Dave Mustaine de la MEGADETH are vesti bune pentru fanii sai, care au fost foarte ingrijorati dupa ce au auzit ca vocalistul are niste probleme de sanatate destul de grave. Muzicianul a postat un update pe pagina de Facebook a trupei in care isi lamurea admiratorii cu privire la starea sa.

Potrivit spuselor lui Dave, boala cu care a fost diagnosticat la corzile vocale si la gat este perfect tratabila, iar recuperarea dupa operatia suferita merge conform planului. Nu mai este nevoie de inca o interventie chirurgicala.

In primavara acestui an, vocalistul a fost supus unei operatii la gat. Dave si-a anuntat fanii ca va incepe sa tina un regim special (fara pizza, fara rosii, fara carbogazoase etc) pentru a trata un reflux gastroesofagian care ii afecta corzile vocale.

Muzicianul nu are voie sa bea cafea si nici sa consume ciocolata. Intre altele, muzicianul a declarat ca saptamana viitoare formatia va intra in studio pentru a inregistra un nou album. Mustaine si-a sfatuit fanii sa arunce o privire la trupa KYNG, care canta in deschiderea concertelor din „Countdown to Extinction„, turneul aniversar Megadeth.

Mustaine si-a cerut scuze si pentru toate cuvintele urate pe care le-a folosit in interviuri pana acum.Citeste update-ul complet AICI.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*