Dave Mustaine se lupta pentru a obtine o noua categorie heavy metal la Premiile Grammy

455 vizualizări

Sursa: Comunicat de presă

Vocalistul din Megadeth, Dave Mustaine a fost recent prezent în studio-ul unui post de radio din San Francisco și a declarat că se luptă pentru o mai bună reprezentare a metal-ului la Premiile Grammy, în condițiile în care sunt o duzină de categorii de polka.

Mustaine este de părere că heavy metal-ul merită să aibă o altă categorie la evenimentul anual, dezvăluind că a fost la un pas să realizeze acest lucru în 2012, atunci când oficialii Grammy au adăugat noi categorii. Următorul obiectiv al lui Mustaine este anul 2020, când speră ca lucrurile să se schimbe.

El a adăugat: „Discul meu („Dystopia„) a fost unul dintre primele 25 de înregistrări ale anului în lume pentru Universal. Nu-mi spuneți că nu merităm altă categorie!„.

Dystopia” a adus a douăsprezecea nominalizare la Premiile Grammy pentru Megadeth și primul premiu câștigat, la categoria „Best Metal Performance„. Chiar și așa, Mustaine a decalarat într-un interviu din 2017 că nu va fi pe deplin mulțumit până când nu va avea un Grammy cu numele său pe el.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*