Crossbone lanseaza single-ul „Embrace Annihilation” insotit de clip

Sursa: Comunicat de presă

 

Pe sfârșit de an, trupa Crossbone lansează noul single, ,,Embrace Annihilation” împreună cu un videoclip live, filmat la Arenele Romane în cadrul lansării de album al trupei Bucovina. Piesa a fost înregistrată la Osimetric Studios, iar clipul filmat și editat de frnk.

Trupa bucureșteană de crossover-thrash activează din 2012 și, până în prezent, a lansat single-ul ,,Killing Spree„, EP-ul “SkatexMoshxDestroy” (2013) și un album full length ,,Through Death And Hate„(2014). În activitatea lor sunt incluse concerte cu Bio-Cancer, Brujeria, Toxic Holocaust, Chronosphere, Reactory, Violentor, precum și participarea la festivaluri ca Romanian Thrash Metal Fest 2013, Sheer Terror Fest 2015, Old Grave Fest 2018, Metal Bunker 2018.

Anul 2018 marchează și o schimbare de componență prin venirea în trupă a lui Dragoș Coman (rythm guitar, backing vocals), alături de Mihai Parchisanu (Vocals), Popa Andrei Mihai (lead guitar, vocals), George Nicolae (bass) și Malin Neamtu (drums), trupa devenind un 5 – piece.

De asemenea, Crossbone pregătește în 2019 lansarea unui EP nou, conținând 6 piese pline de energia și forța caracteristice trupei.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*