In Flames anunta noul album de studio si turneu european!

Trupa suedeză de death metal melodic, In Flames, este încântată să anunțe cel de-al treisprezecelea album de studio cu titlul “I, The Mask”, care urmează să fie lansat pe data de 1 martie 2019 de Nuclear Blast și Eleven Seven Music.

Albumul poate fi comandat începând cu data de 11 ianuarie 2019, fiind incluse piesele “I Am Above” și “(This Is Our) House”, ca instant downloads. A 12-a piesă de pe album i-a reunit pe cei din In Flames cu producătorul Howard Benson (My Chemical Romance, Motorhead), același care a înregistrat și albumul “Battles”. Mai mult decât atât, albumul a fost mixat de Chris Lord-Alge (Cheap Trick, Linkin Park) și masterizat de Ted Jensen (Pantera, Eagles, Guns’N’Roses).

Artwork-ul albumului a fost creat de Blake Armstrong, fiind descrisă o interpretare unică a mascotei trupei, The Jesterhead. Povestea cover-ului va fi dezvăluită prin intermediul artwork-ului albumului pe 1 martie, care coincide cu fiecare piesă de pe album.

Acest album este unul special pentru noi. De la ultima noastră înregistrare, “Battles”, ne-am întemeiat propriul festival anual în Suedia care a “călătorit” non-stop prin lume, creând astfel o legătură tot mai strânsă cu fanii noștri. Ai putea spune că o mare parte din acesta a fost inspirația noastră pentru album. A fost o călătorie atât de lungă care continuă să meargă și să crească. Ne simțim incredibil de recunoscători pentru asta și pentru sprijinul vostru care face posibil acest lucru. Dedicăm cel de-al 13-lea album, “I, The Mask”, tuturor fanilor noștri care ne permit să continuăm să facem muzică și să cântăm în fiecare noapte. În Jesterheads noi credem!”, susține Anders Fridén, vocalistul trupei.

In Flames este mândră să lanseze două piese de pe albumul “I, The Mask” – “I Am Above” și “(This Is Our) House”. Videoclipul pentru “I Am Above” a fost dezvăluit și el, fiind acompaniat de faimosul actor suedez Martin Wallström (Mr. Robot). Video-ul are loc într-o cameră neagră unde se află Martin. Sunt surprinse cadre cu buzele lui, sincronizând balada metal cu gesturile expresive ale feței care captează emoția cântecului. Între timp, video-ul cu versuri al piesei “(This Is Our) House” conține vizionări neobișnuite din primul festival anual suedez al trupei Borgholm Brinner (Borgholm Is Burning).

Ascultă online piesele “I Am Aboveaici și “(This Is Our) Houseaici.

Regăsiți videoclipul oficial al piesei „I Am Above mai jos:


Regăsiți videoclipul oficial al piesei „(This Is Our) House” mai jos:

Am fost foarte intrigat să fac ceva ce n-am mai făcut până acum și onorat pentru faptul că întrebarea a venit de la In Flames. De asemenea, să încerci să înfățișezi o melodie live într-o cameră neagră, stând în fața unei camere de filmat a fost o provocare, dar m-am simțit puternic datorită piesei și versurilor, așa că a fost un comfort.”, a precizat Martin Wallström din Mr. Robot.

În plus, In Flames și-a anunțat turneul de debut în UK și Europa care va începe pe 3 aprilie 2019 în Glasgow și se va încheia în Zurich pe 18 aprilie. Invitații speciali vor fi anunțați în curând. Biletele pentru turneul din UK și Europa pot fi găsite aici, iar pachetele VIP și upgrade-urile  pot fi achiziționate aici.

In Flames European headline tour:

03.04. UK – Glasgow – SWG3
04.04. UK – Manchester – O2 Ritz
05.04. UK – London – The Roundhouse
06.04. UK – Nottingham – Rock City
07.04. UK – Bristol – SWX
09.04. UK – Norwich – UEA
10.04. B – Antwerp – Trix
12.04. F – Nancy – L’Autre Canal
15.04. F – Lyon – Le Transbordeur
16.04. F – Toulouse – Le Bikini
17.04. F – Nîmes – Paloma
18.04. CH – Zurich – Komplex 457

Festivals 2019
13 – 16.06. A – Nickelsdorf – Nova Rock
23.06. B – Dessel – Graspop Metal Meeting
25.06. PL – Krakow – Mystic Festival
27.06. NO – Trondheim – Trondheim Rocks
29.06. N – Ekeberg – Tons of Rock
02.08. S – Öland – Borgholm Brinner
03.08. S – Öland – Borgholm Brinner

Track list of „I, The Mask”:

 1. Voices
 2. I, The Mask
 3. Call My Name
 4. I Am Above
 5. Follow Me
 6. (This is Our) House
 7. We Will Remember
 8. In This Life
 9. Burn
 10. Deep Inside
 11. All The Pain
 12. Stay With Me

I, The Mask” va prezenta, fără îndoială, de ce In Flames este una dintre cele mai mari trupe de metal din lume – niciodată nu se îndepărtează de punerea la încercare a limitelor sale artistice. Formată în 1990, a fost considerată una dintre formațiile străbune de death metal melodic. Cu doisprezece albume de studio, nenumărate turnee de succes prin întreaga lume, cântând cu artiști precum Metallica, Iron Maiden, Megadeth și Deep Purple, cu milioane de înregistrări vândute, In Flames a demonstrat că este o forță de neoprit.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*